Home / Μπάσκετ / NBA / Τόμπσον: «Το 2020 η χειρότερη χρονιά της ζωής μου» (video)

Τόμπσον: «Το 2020 η χειρότερη χρονιά της ζωής μου» (video)

Η ατυχία είχε χτυπήσει την πόρτα του Κλέι Τόμπσον και άλλες χρονιές, όμως επανήλθε το 2020 με τον άσο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να παθαίνει ρήξη αχιλλείου και να τίθεται εκτός δράσης μέχρι σήμερα. Αυτό σε συνδυασμό και με άλλα γεγονότα τον έκαναν να δηλώσει στον Τύπο πριν από τον αγώνα των Ουόριορς με τους Γιούτα Τζαζ πως το 2020 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής του.

«Ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά της ζωής μου, αλλά νιώθω καλά που επιστρέψω και αισθάνομαι την αγάπη όλων στην ομάδα. Όλοι βίωσαν τις δικές τους δοκιμασίες. Για μένα ήταν πολύ άσχημα, γιατί εκτός της πανδημίας έχασα τη γιαγιά μου και έπαθα και τη ρήξη αχιλλείου και δεν υπάρχει μέρα που να μην σκέφτομαι τον Κόμπι!», είπε αρχικά.

Όσο για την επιστροφή του στη δράση δήλωσε: «Στην επόμενη σεζόν περιμένουμε να επιστρέψω, να γίνει και πάλι ο All Star παίκτης που ήμουν. Δεν θα συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο. Είμαι ανταγωνιστικός, δεν θέλω μειωμένο ρόλο και ανυπομονώ να επιστρέψω. Δεν σημαίνει αυτό πως με την επιστροφή θα περιμένω να παίξω 38 λεπτά ή να τρέχω γύρω από 100 σκριν. Χρειάζεται υπομονή και βήμα βήμα… Θα φτάσω όμως εκεί που πρέπει, εκεί που ήμουν. Το εγγυώμαι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*