Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Κρίσιμη στροφή για την ΑΕΚ που μπορεί να βγει κερδισμένη»

Τσακίρης: «Κρίσιμη στροφή για την ΑΕΚ που μπορεί να βγει κερδισμένη»

Το δικό του σχόλιο για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, έκανε ο Γιώργος Τσακίρης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς, σε μία κρίσιμη στροφή, για τις θέσεις που παίζονται για την Ευρώπη. Έγινε σωστά η διαχείριση της διακοπής. Όσες καλές εντυπώσεις και αν έχεις, όσα επεισόδια και αν έχει το έργο να επιβληθείς σε ένα ματς δεν το έχεις καταφέρει. Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει στη Λεωφόρο, έπρεπε να μη χάσει στο Καραϊσκάκη. Είχε πιο δύσκολο πρόγραμμα. Ήταν τρία παιχνίδια και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ ήταν ξανά από δικό της λάθος (από τον Μοχαμάντι) και στη Λεωφόρο ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Είχε τις ευκαιρίες και είχε επιβληθεί του Παναθηναϊκού. Για αυτό τόνισε το συγκεκριμένο πράγμα ο Οφρυδόπουλος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της «Ένωσης».

«Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός πως δεν κερδίζουν. Θέλω να πιστεύω, αν και δεν είμαι στο κεφάλι τους, ότι δεν ισχύει αυτό. Εκτιμώ ότι δεν τους έχει πάρει η μπάλα ότι “δεν μπορώ να κερδίσω”. Είναι μία κρίσιμη στροφή. Ο Άρης καίγεται για τους βαθμούς, έχει πίεση και εκείνος. Νωρίτερα παίζει και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ. Αν η ΑΕΚ κερδίσει, μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την αγωνιστική ενόψει της συνέχειας», πρόσθεσε.

Ακούστε όλο το απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*