Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Εντυπωσιάστηκα με Πινέδα, θέμα χρόνου για Πλάνιτς»

Τσακίρης: «Εντυπωσιάστηκα με Πινέδα, θέμα χρόνου για Πλάνιτς»

Ο Αλμέιδα, ο Πινέδα, αλλά και ο Πλάνιτς στην ΑΕΚ. Σχόλιο από την πρώτη γεύση που έδωσε η Ένωση ενόψει της νέας σεζόν με το 2-0 επί της Γκενκ στο παρθενικό της φιλικό έκανε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στον Γιάννη Σταυρόπουλο επεσήμανε ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι, αλλά στάθηκε στο πάθος των «κιτρινόμαυρων» σε κάποια πρόσωπα. «Μου αρέσουν αυτά που ακούω από τον κόουτς. Σαν να ξέρει το πρόβλημα της ΑΕΚ. Σαν να την παρακολουθούσε τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ δεν την παρακολουθούσε», επεσήμανε, ενώ αναφέρθηκε και στον Πινέδα.

«Εντυπωσιάστηκα με τον Πινέδα», σχολίασε και υπενθύμισε ότι μόλις ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Μεξικανός χαφ, ενώ μίλησε και για τους Γιόνσον-Αθανασιάδη.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς και ανέφερε ότι: «είναι θέμα χρόνου. Ώστε να τελειώσει θετικά ή αρνητικά, αλλά προς το θετικά πάει και από αυτά που ακούμε από το Ισραήλ. Καταλαβαίνουν στη Μακάμπι ότι μάλλον θα τον έχουν για άλλα δύο παιχνίδια. Δεν θα χρειαστεί περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ για να τον πάρει η ΑΕΚ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*