Home / Μπάσκετ / NBA / Τρομερή αποκάλυψη Ραζνάτοβιτς με την… μπλόφα για την επιλογή του Γιόκιτς στο ντραφτ!

Τρομερή αποκάλυψη Ραζνάτοβιτς με την… μπλόφα για την επιλογή του Γιόκιτς στο ντραφτ!

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι και με τη… βούλα ο κορυφαίος παίκτης της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, καθώς με τα όσα έκανε με τη φανέλα των Νάγκετς, αναδείχθηκε MVP για το 2020/21.

Ωστόσο, ο δρόμος της… καταξίωσης για τον Σέρβο σέντερ δεν ήταν εύκολος, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς να προχωράει σε μία μεγάλη αποκάλυψη αναφορικά με το ντραφτ του 2014, στο οποίο είχε δηλωθεί και επελέγη ο παίκτης.

Σύμφωνα με τον πασίγνωστο ατζέντη, εκείνο το καλοκαίρι δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Γιόκιτς από τις ομάδες του «μαγικού κόσμου», με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να μην επιλεγεί στη διαδικασία να ήταν ιδιαίτερα αυξημένες. Έτσι, ο Ραζνάτοβιτς αποφάσισε να κάνει μία «μπλόφα», ώστε να… κόψει αντιδράσεις.

Έγραψε, λοιπόν, στο Twitter και συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου (παραμονές τη διαδικασίας) ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από το ντραφτ ο τότε 19χρονος σέντερ. Φυσικά, αυτό δεν το έκανε στην πράξη, καθώς ήθελε να δει εάν θα ενδιαφερθεί κάποιος πιο «ζεστά» για τον Γιόκιτς. Πράγματι, ανταπόκριση υπήρξε και τελικά η «μπλόφα» του Ραζνάτοβιτς αποδείχθηκε ότι έπιασε, αφού ο Σέρβος επελέγη στον δεύτερο γύρο του ντραφτ, στο νούμερο «41», από τους Νάγκετς…

«Δεν υπήρξε κάποια εγγύηση εκείνο το πρωί ότι ο Γιόκιτς θα επιλεγόταν στο ντραφτ, οπότε δεν ήθελα να πάρω ρίσκα. Για τον λόγο αυτό, έγραψα αυτό στο Twitter. Στην πραγματικότητα δεν τον απέσυρα. Ήθελα απλά να κάνω τον κόσμο να ασχοληθεί παραπάνω μαζί του και να δω τις αντιδράσεις στις ΗΠΑ. Μετά οι εκπρόσωποι των ομάδων… αφυπνίστηκαν και άρχισαν να διαφωνούν… Όχι μόνο από το Ντένβερ, αλλά και από άλλες ομάδες. Τότε, κατάλαβα ότι εάν μερικές ομάδες αντέδρασαν έτσι, πίστεψα ότι θα τον επιλέξουν. Εκεί, άλλαξα και γνώμη», δήλωσε ο γνωστός ατζέντης στο «hotsport.rs».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*