Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα “γκάζια” του Βόκολου και η συζήτηση με Φύσσα
Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων τα "έχωσε" στους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης ενώ από το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.

Τα “γκάζια” του Βόκολου και η συζήτηση με Φύσσα

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων, Λεωνίδας Βόκολος,  ήταν αυτός που μετά το στραπάτσο στη Νέα Σμύρνη για τον Παναθηναϊκό θέλησε να “τρίξει” τα δόντια στους παίκτες του τριφυλλιού στα αποδυτήρια του γηπέδου του Πανιωνίου.

Ο πρώην άσος του τριφυλλιού τα “έχωσε” στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου και είναι χαρακτηριστικό ότι τον άκουσαν μέχρι και οι παίκτες του Πανιωνίου.

Ο Βόκολος έκανε παρατηρήσεις σε πολύ έντονος ύφος και ουκ ολίγες φορές ύψωσε τον τόνο της φωνής του προκειμένου να περάσει ένα μήνυμα σε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σε έντονο τόνο βέβαια είχε μιλήσει νωρίτερα και ο Γιάννης Αναστασίου αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Λεωνίδας Βόκολος βγήκε μπροστά και μάλιστα αμέσως μετά απ’ ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Τα είπε με τον Φύσσα

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων τώρα από την Δευτέρα το πρωί έχει συνεχείς συζητήσεις με τον Τάκη Φύσσα προκειμένου να δουν τι φταίει. Ο Βόκολος βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και τα είπε για αρκετές ώρες με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Άλλωστε την Δευτέρα δεν είχε προπόνηση το τριφύλλι και δεν υπήρχε λόγος να βρεθεί στο “Γ. Καλαφάτης”.

Η επιστροφή του Αλαφούζου κρίνει τις εξελίξεις

Στην διάρκεια της Δευτέρας τώρα αναμενόταν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Γιάννης Αλαφούζος. Η επιστροφή του προέδρου των πράσινων από το εξωτερικό θα έτρεχε και τις εξελίξεις πάνω στο θέμα του Γιάννη Αναστασίου με ραντεβού του προέδρου με τον προπονητή ώστε να συζητήσουν για τη νέα γκέλα του τριφυλλιού και να παρθούν αποφάσεις.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*