Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Στήριξη μέχρι νεωτέρας στον Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Στήριξη μέχρι νεωτέρας στον Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τον Γιάννη Αναστασίου και ο 42χρονος τεχνικός συνεχίζει στον πράσινο πάγκο.

O Παναθηναϊκός συνεχίζει με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, καθώς αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα το απόγευμα οι Γιάννης Αλαφούζος και ο 42χρονος τεχνικός.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού επέστρεψε από το εξωτερικό και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να συναντηθεί με τον Έλληνα προπονητή. Σε μια συνάντηση που ήταν παρόντες και οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος.

Οι τέσσερις τους συζήτησαν για τα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος στη Νέα Σμύρνη και της εν γένει κακής πορείας των πράσινων και μετά την συνάντηση που είχαν αυτό που λεγόταν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν: “Έχουμε προπονητή, συνεχίζουμε”.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν απολύθηκε την Δευτέρα, όπως θα περίμεναν αρκετοί ακόμα και εντός των τειχών καθώς υπήρχαν και άνθρωποι των πράσινων που θεωρούσαν ότι η απομάκρυνση του Αναστασίου θα άλλαζε το κλίμα και θα βοηθούσε στο να καλυτερέψει η εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ζύγισε τα δεδομένα

Αυτή την άποψη όμως δεν την συμμερίστηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος θεωρεί ότι αν έδιωχνε τώρα τον Αναστασίου μπορεί να καταστρεφόταν το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που ανέλαβε ο 42χρονος προπονητής.

Βέβαια ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, για ακόμη μια φορά, ζήτησε άμεση βελτίωση του τριφυλλιού και αλλαγή της εικόνας που δεν συνάδει με την ποιότητα του ρόστερ που διαχειρίζεται ο 42χρονος τεχνικός.

Οπότε αυτό που περιμένουμε με ενδιαφέρον είναι να δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν από εδώ και πέρα και φυσικά τις… πιέσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν.

Πρώτα απ’ όλα να δούμε αν δηλαδή η στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου έχει ορίζοντα μακροχρόνιο και πρόκειται για μια στήριξη αληθινή με κάθε κόστος, όπως άλλωστε είχε κάνει στο παρελθόν ο πρόεδρος των πράσινων με τη στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Νταμπίζα.

Εκτός και αν πρόκειται για μια απόφαση με βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους πράσινους να δουν πως θα ήταν η ζωή στο τριφύλλι χωρίς τον Γιάννη Αναστασίου και να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί φυσικά τώρα καθώς το δεδομένο είναι πως την Τρίτη (15/9) το πρωί την προπόνηση των πράσινων θα την κάνει ο 42χρονος τεχνικός.

Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα

Οι εξελίξεις μάλιστα αναμένονται άμεσες. Αρχής γενομένης από την Τρίτη (15/9) και την πρώτη προπόνηση των πράσινων μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη. Δεν αποκλείεται στο “Γ. Καλαφάτης” να βρεθεί βρεθεί σύσσωμη η τριανδρία του τριφυλλιού με τους Αλαφούζου, Φύσσα και Βόκολο να μιλούν στους παίκτες του Παναθηναϊκού και να τους αποδώσουν τις ευθύνες τους για την έως τώρα κακή εικόνα των πράσινων. Άλλωστε και οι ποδοσφαιριστές φέρουν μερίδιο ευθύνης για την απόδοση του τριφυλλιού και θα γίνουν και αυτοί αποδέκτες της κριτικών των Αλαφούζου, Φύσσα και Βόκολου.

Η πίεση του κόσμου

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η στάση που θα κρατήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ήδη μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα είχε υπάρξει επίσκεψη στο “Γ. Καλαφάτης” και μήνυμα για “ανοχή τέλος” και πλέον φυσικά τα πράγματα έχουν ένα βήμα παρακάτω. Οπότε η πίεση του κόσμου του τριφυλλιού, είτε μέσω της επίσκεψης του στο αθλητικό κέντρο των πράσινων, είτε στην διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό ίσως παίξει τον δικό της ρόλο.

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*