Home / Μπάσκετ / Euroleague / Τέπιτς: «Αλλάζω ομάδα, όχι καρδιά»

Τέπιτς: «Αλλάζω ομάδα, όχι καρδιά»

Έφυγε απ’ την Παρτιζάν, αλλά πήγε στον εξίσου… ασπρόμαυρο ΠΑΟΚ ο Μιλένκο Τέπιτς (αδελφοποιημένες οι δύο ομάδες). Ο Σέρβος φόργουορντ ανέφερε τους λόγους που αποφάσισε να πει «ναι» στους Θεσσαλονικείς.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ στάθηκε στην «αδελφοποίηση» των δύο σωματείων, λέγοντας πως «αλλάζω ομάδα, όχι καρδιά», ανέφερε τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα κι έδειξε έτοιμος για επιτυχίες με τον Δικέφαλο στο στήθος.

«Ξέρω πολύ καλά την αδερφική σχέση που έχουν ο ΠΑΟΚ και η Partizan και για μένα ήταν ένα ακόμη σημαντικό κίνητρο να έρθω σε μία ομάδα που έχει ασπρόμαυρα. Είναι σαν να αλλάζω ομάδα, όχι όμως και καρδιά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις ομάδες αυτού του επιπέδου, με παράδοση στο μπάσκετ, με μεγάλη ιστορία, με πολύ κόσμο και γνωρίζοντας τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ, πάντα ήθελε να παίξω σε μία τέτοια ομάδα. Από την άλλη όσοι μου μίλησαν για τον ΠΑΟΚ, μόνο καλά λόγια μου είπαν, για τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, για τους παίκτες που θα είναι πλέον συμπαίκτες μου και όλα αυτά έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου να έρθω και πάλι στην Ελλάδα, αλλά για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία εξαιρετική σεζόν».

Ο Μιλένκο Τέπιτς αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (15:20) στη Θεσσαλονίκη με πτήση από το Βελιγράδι.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*