Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τάνκοβιτς: «Σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου το γκολ»

Τάνκοβιτς: «Σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου το γκολ»

Ευχαριστημένος και απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο 25χρονος Σουηδός στάθηκε τόσο στη σημασία της νίκης αλλά και στη σημασία του γκολ που πέτυχε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάνκοβιτς στην κάμερα της Nova:



Για το σημερινό παιχνίδι: «Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για μας μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Φεύγουμε με ένα 0-2 είμαστε άκρως ικανοποιημένοι. Το ότι σκόραρα είναι ένα έξτρα, ένα συν καθώς είμαι επιθετικογενής ποδοσφαιριστής και πρέπει να βρίσκω δίχτυα. Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση το γκολ».

Για το ότι πήρε ασίστ από τον Ολιβέιρα ενώ είχε δώσει εκείνος στον Πορτογάλο σε προηγούμενο ματς: «Του είχα πει εγώ σου έδωσα ασίστ τώρα πρέπει να ανταποδώσεις. Το έκανε με μία εκπληκτική πάσα και όλα καλά».

Το «κλειδί» για τη νίκη: «Είναι όλο θέμα συγκέντρωσης. Παλέψαμε ο ένας για τον άλλον και καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι όλο το 90λέπτο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ, ο ΟΦΗ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι εξαιρετική ομάδα. Σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας».

Για το αν τα ντέρμπι θα κρίνουν τη φετινή πορεία της ΑΕΚ: «Κάθε ματς είναι σημαντικό. Κάθε ματς είναι τρεις βαθμοί. Αν χάναμε σήμερα θα χάναμε τρεις βαθμούς. Από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι σημαντικό».

Για το αν η αλλαγή που έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι τον πείσμωσε: «Νομίζω με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξα εξαιρετικά. Με επηρέασε αλλά οι απόψεις διίστανται. Σήμερα για μένα έπαιξα χειρότερα από ότι κόντρα στον ΠΑΣ. Το θέμα είναι ότι σήμερα σκόραρα και έτσι φάνηκε η διαφορά και ήταν πιο ορατή η καλή μου απόδοση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*