Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Προμηθέας Πάτρας υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φετινή του εντός έδρας ήττα (80-78) στο πρωτάθλημα, με τους Παπαπέτρου και Μήτογλου να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να την αποτρέψουν.

Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):

Μακ (6): Ο Αμερικανός προσπάθησε στα 22:57’’ που αγωνίστηκε, έχοντας 4 πόντους και 7 ασίστ. Ωστόσο, του χρεώνεται το κρίσιμο λάθος στο τέλος όταν η μπάλα «έκαιγε» και οι Πατρινοί έκαναν το σερί τους.

Παπαγιάννης (5): Μακριά από τον πολύ καλό του εαυτό. Πήρε μόλις τρεις προσπάθειες συνολικά και 4 πόντους και 7 ριμπάουντ. Αλλά, συνάντησε πολλά προβλήματα από τον Τζεράι Γκραντ στην άμυνα.

Νέντοβιτς (5): Πολύ μέτρια η εικόνα σε σχέση με την ποιότητα και τη γενική φετινή του παρουσία. Είχε μεν 6 ασίστ, αλλά 1/6 τρίποντα και κακές αποφάσεις σε πολλά σημεία του ματς.

Γουάιτ (2): Η στατιστική λέει ότι αγωνίστηκε για 23:29’’. Αλλά, με τη σχεδόν μηδαμινή προσφορά που είχε στο παιχνίδι, με 0/3 σουτ και μόλις 2 ριμπάουντ, κανείς δεν τον… θυμάται στο παρκέ.

Μήτογλου (8): Πληθωρική παρουσία στο παρκέ. Ένας «βράχος» στη ρακέτα με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ. Απλά ήταν ακόμη ένα δείγμα ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό… φεγγάρι.

Μποχωρίδης (2): Αντιστρόφως ανάλογη εμφάνιση σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βαλένθια. Στην άμυνα πάλεψε, ακόμη και με ψηλότερο παίκτη, αλλά στην επίθεση ήταν αρνητικός με 1/6 σουτ, μόλις 2 ασίστ και φυσικά το λάθος στο τέλος που κόστισε την ήττα στον Παναθηναϊκό.

Όγκαστ (3): Αγωνίστηκε μόλις για 10 λεπτά και δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για έλλειψη διάθεσης. Αλλά, δεν έδωσε το κάτι παραπάνω, έχοντας μόλις 3 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Παπαπέτρου (9): Μόνο… καφέ δεν έφτιαξε στο ΟΑΚΑ! Ώρες ώρες απολαυστικός στο παιχνίδι. Σουτ μακρινό, μέσης απόστασης, λέι απ και σωστά το κορμί στην άμυνα. Τα έκανε σχεδόν όλα τέλεια. Η εμφάνισή του είναι για 10 με… τόνο, αλλά του πιστώνεται ένα λάθος στο τέλος, που έδωσε κλέψιμο στον Προμηθέα και το καλάθι της ισοφάρισης (78-78).

Κασελάκης (-): Δεν μπορεί να κριθεί με τα 2:42’’ που αγωνίστηκε, παίρνοντας μόλις μία προσπάθεια που ήταν και άστοχη.

Φόστερ (2): Ο Κάτας τον χρησιμοποίησε μόλις για 7 λεπτά. Και μάλιστα δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να τον εμπιστευτεί και στη συνέχεια του ματς.

Μπέντιλ (6): Είχε προσφορά και διάθεση στο ματς, αντικαθιστώντας τον Μήτογλου, όταν εκείνος ήταν στον πάγκο για ανάσες. Αλλά, μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*