Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σύννεφα για Παράσχο στον Απόλλωνα

Σύννεφα για Παράσχο στον Απόλλωνα

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Η ήττα από την ΑΕΚ και η κακή εμφάνιση φέρνει έντονο προβληματισμό στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης και η διοίκηση σκέφτεται να πάρει την απόφαση ακόμα και να τελειώσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να δημιουργήσει τη φετινή σεζόν μια εξαιρετική και αξιόμαχη ομάδα σε λιγότερο από ένα μήνα, μετά τα μπαράζ με την Ξάνθη στα τέλη Αυγούστου, να την έχει σε καλό δρόμο αναφορικά με τη σωτηρία της και για πρώτη φορά επί διοίκησης Μονεμβασιωτη να παίζει καλό ποδόσφαιρο στην πρώτη κατηγορία. Έχει δημιουργήσει μια ομάδα για την οποία υπάρχει σεβασμός από την κοινή γνώμη, αλλά η διοίκηση φέρεται να είναι προβληματισμένη με την αγωνιστική εικόνα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ! Και όλα αυτά μετά από μια ήττα από την ΑΕΚ, που προφανώς και είναι ποιοτικότερη ομάδα αλλά “πείραξε” (και σωστά) το γεγονός πως δεν φάνηκε ανταγωνιστικός ο Απόλλων.

Το “θέμα” με τον Παράσχο υπήρχε νωρίτερα, από το ματς με τον ΟΦΗ το οποίο παρουσιαζόταν ως κριτήριο για τον έμπειρο κόουτς αλλά η ομάδα έστω και με κακή εμφάνιση κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ενώ υπήρχε νωρίτερα μέσα στη σεζόν, τουλάχιστον άλλη μία φορά που το κλίμα έμοιαζε βαρύ για τον Παράσχο αλλά ο κυρ Γιώργος όχι απλά το γύρισε, αλλά με το ποδόσφαιρο που έπαιζε τους έκανε να χαμογελούν.

Σήμερα αναμένεται να υπάρχει κρίσιμο ΔΣ όπου και θα αποφασιστεί η τυχη του Γιώργου Παράσχου, με τη στιγμή που μιλάμε οι πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πρυτανεύσει στο τέλος η ποδοσφαιρική λογική και να παραμείνει ο έμπειρος τεχνικός, αφου έχει ορισμένους υποστηρικτές μέσα στη διοίκηση. Υπάρχει απογοήτευση για τον Παράσχο, για την εικόνα της ομάδας, ίσως επιχειριστεί ένα “ηλεκτροσόκ”. Από την άλλη μεριά, όμως, είναι εν μέρει μεγάλο ρίσκο να διώξεις τον προπονητή που καθοδήγησε την ομάδα σε όλη τη χρονιά, σε ένα τόσο κομβικό σημείο.

Την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί πως το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, αλλά και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένοι και έχουν εξαιρετική σχέση με τον Γιώργο Παράσχο, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει συμβάλει στη δημιουργία καλου κλίματος στα αποδυτήρια.

Εφόσον πάντως στο σημερινό ΔΣ αποφασιστεί το τέλος της συνεργασίας με τον Παράσχο, τότε ο Απόλλων δεν αποκλείεται να έχει έτοιμη την διάδοχη λύση για το ματς με τον Παναιτωλικό αρχικά και για τα πλέι-άουτ στη συνέχεια. Γιατί το όνομα του Μάκη Χάβου, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει απορρίψει ήδη δύο ομάδες της Super League 2, παίζει αρκετά συχνά και δυνατά στη Ριζούπολη.

ΥΓ. Το κλίμα συνεχώς στον Απόλλωνα μπορεί να γίνει από θετικό αρνητικό και… τούμπαλιν. Ωστόσο, όλα αυτά δείχνουν πως ακόμη και να συνεχίσει τώρα ο Παράσχος στην Ελαφρά Ταξιαρχία, πολύ δύσκολα θα παραμείνει σε αυτή και για του χρόνου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*