Home / BCL / Παπαθεοδώρου: «Πειθαρχημένοι στην άμυνα κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ»

Παπαθεοδώρου: «Πειθαρχημένοι στην άμυνα κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ»

Συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη στην άμυνα αλλά και με καλές συνεργασίες στην επίθεση πρέπει να είναι η ΑΕΚ κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ την Τετάρτη (10/3, 19:30), σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η «Ένωση» αρχίζει τις υποχρεώσεις της στον όμιλό της στους «16» του Basketball Champions League, με τον τεχνικό της να χαρακτηρίζει την αντίπαλό της ως μία ομάδα πολύ ποιοτική που χρειάζεται προσοχή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου για το ΑΕΚ-Τουρκ Τέλεκομ:



«Ξεκινάει για μας αύριο, έστω και με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, το ταξίδι μας στο Basketball Champions League, καθώς υποδεχόμαστε την Τουρκ Τέλεκομ. Είμαστε στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.

Η Τουρκ Τέλεκομ, μία ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική, με ατομικό ταλέντο, με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα και ικανότητες. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας και ατομικά αλλά και ομαδικά.

Ταυτόχρονα, πρέπει να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση, να μοιράσουμε σωστά την μπάλα και να βρούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκτελέσουμε τις επιθέσεις μας».

Διαβάστε ακόμα:

Στην 8η θέση του Power Ranking η ΑΕΚ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*