Home / Μπάσκετ / NBA / Συγκλονιστικός Γουέινραϊτ: «Το κάνω για τα παιδιά μου»

Συγκλονιστικός Γουέινραϊτ: «Το κάνω για τα παιδιά μου»

Έπειτα από τρία χρόνια στην Ευρώπη, ο Ισμαΐλ Γουέινραϊτ κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, υπογράφοντας στους Ράπτορς.

Κατά την παρουσίασή του ο 26χρονος φόργουορντ «έσπασε», καθώς αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας Αμερικανός όταν αγωνίζεται εκτός ΗΠΑ, με τη μεγαλύτερη να είναι ο αποχωρισμός της οικογένειάς του για όσο διάστημα έχει υποχρεώσεις.

Από ‘κει και πέρα, ο Γουέινραϊτ, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στην Στρασμπούρ και έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα των Νυρεμβέργης και Ράστα Φέχτα, τόνισε πως στόχος του είναι να παραμείνει στον «μαγικό κόσμο» και να μην αγωνιστεί ξανά εκτός ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο, καθώς έχω ζήσει όλα τα συναισθήματα που μπορεί να ζήσει κάποιος. Αυτή την στιγμή είμαι συγκινημένος. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Δεν νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει να παίζεις στο εξωτερικό (σ.σ. εκτός ΗΠΑ). Ειδικά η σεζόν που πέρασε ήταν πολύ απαιτητική. Μπορεί και η πιο δύσκολη. Ακόμη και αυτή την στιγμή είμαι πολύ συγκινημένος. Το να είμαι μακριά από την οικογένειά μου, καθώς ήταν στις ΗΠΑ, για μένα ήταν δύσκολο. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι δύσκολο. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος γενικά, αλλά καμιά φορά είναι δύσκολα. Αν καταφέρεις να παίξεις εδώ (σ.σ. στο ΝΒΑ), τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Το κάνω για τα παιδιά μου. Τώρα είμαι εδώ και δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Ήρθα εδώ για να μείνω. Αυτό είναι ένα έντονο συναίσθημα. Και δεν είμαι ο μόνος, τόσα παιδιά νιώθουν το ίδιο που είναι εδώ και το έχουν περάσει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*