Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Από τον Παναθηναϊκό στον Ιωνικό ο Γιαπλές

Από τον Παναθηναϊκό στον Ιωνικό ο Γιαπλές

Εμπειρία πρόσθεσε στο προπονητικό του επιτελείο ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε πως άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή, Κούρο Σεγκούρα, θα είναι ο Θανάσης Γιαπλές. Ο Έλληνας κόουτς ήταν μέχρι πρότινος μέλος του σταφ του Παναθηναϊκού, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Ίκαρο.

Από ‘κει και πέρα, στο τεχνικό επιτελείο παραμένει ο Άγγελος Τσίκληρας, ο οποίος βρισκόταν από την περσινή σεζόν εκεί, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε αναλάβει και το «τιμόνι» του Ιωνικού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει πως οι Άγγελος Τσίκληρας και Θανάσης Γιαπλές θα αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του κόουτς Curro Segura.

Ο Άγγελος Τσίκληρας βρισκόταν και πέρσι στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, ενώ ανέλαβε σε δύο διαφορετικές περιόδους στη θέση του πρώτου προπονητή. Μάλιστα, έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα τη σεζόν ως head coach οδηγώντας την ομάδα στην κατάληψη της 8ης θέσης και στην πρόκριση στα play-offs της Stoiximan Basket League.

Ο Θανάσης Γιαπλές διαθέτει τεράστια εμπειρία στους πάγκους, έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία ως assistant coach, αλλά και ως head coach σε Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Ίκαρο. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς ήταν βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό, με υποχρεώσεις φυσικά σε Ελλάδα και Euroleague. Κατά το παρελθόν, έχει δουλέψει και στο Κατάρ ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της Al Rayyan».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*