Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Συγκινητικό «αντίο» από τον Ιλιέφσκι (pic)

Συγκινητικό «αντίο» από τον Ιλιέφσκι (pic)

Με δάκρυα στα μάτια αποσύρθηκε για τον πάγκο ο Βλάντο Ιλιέφσκι στο ΠΓΔΜ-Σλοβενία, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Το παιχνίδι της ΠΓΔΜ με τη Σλοβενία στο Ευρωμπάσκετ ήταν και το τελευταίο του Βλάντο Ιλιέφσκι με το εθνόσημο. Όπως αναμενόταν, ο 35χρονος γκαρντ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Για την ιστορία, στην ήττα της ΠΓΔΜ από τη Σλοβενία, όπου σήμανε και τον αποκλεισμό της από το φετινό Ευρωμπάσκετ, ο Ιλιέφσκι ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους…

«Σήμερα έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για όλα όσα έκανα για την πατρίδα μου. Νιώθω υπερήφανος και όλες αυτές οι αναμνήσεις, θα τις κρατήσω για πάντα», ήταν τα λόγια του Βλάντο Ιλιέφσκι, ο οποίος όταν αντικαταστάθηκε στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία ξέσπασε σε κλάματα.

Ο προπονητής της ΠΓΔΜ, Μάριαν Σρμπινόφσκι, δήλωσε: «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βλάντο. Έδειξε σε όλους πώς πρέπει να αγωνίζεται κάποιος για το εθνόσημο».

inner

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*