Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Οδηγίες… «πολέμου» στους οπαδούς της Ντόρτμουντ για Τούμπα!

Οδηγίες… «πολέμου» στους οπαδούς της Ντόρτμουντ για Τούμπα!

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας η διοίκηση της Ντόρτμουντ δίνει οδηγίες με το τι πρέπει να κάνουν και τι να αποφύγουν οι οπαδοί της στο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Μια σειρά από σαφείς οδηγίες δίνει η διοίκηση της Ντόρτμουντ στους φίλους της ομάδας που θα αποφασίσουν να την ενισχύσουν στο παιχνίδι της Τούμπας με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Από την έκταση και το ύφος είναι φανερό πως υπάρχει φόβος για επεισόδια, κάτι το οποίο οι Γερμανοί θέλουν να αποφύγουν.
Έτσι, μεταξύ άλλων, ζητούν από τους οπαδούς να αποφύγουν να ντυθούν με ρούχα που έχουν κίτρινο (το χρώμα της Ντόρτμουντ αλλά και του Άρη) ή μαύρο.

Επίσης παραθέτουν μικρά μαθήματα ποδοσφαιρικής ιστορίας, επισημαίνοντας την αντιπαλότητα των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης και το γεγονός πως κάποιοι σύνδεσμοι φίλων της γερμανικής ομάδας έχουν αδελφοποιηθεί με τους «κίτρινους» της συμπρωτεύουσας.

Παράλληλα γίνεται αναφορά για τα επεισόδια που έχουν συμβεί κατά καιρούς αλλά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, ενώ τους καλούν να αποφύγουν ξενοδοχεία που βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας ή σε συνδέσμους.

Ως πιο ασφαλές σημείο συγκέντρωσης θεωρείται ο Λευκός Πύργος, αφού τονίζεται πως εκεί θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Σε ό,τι αφορά το βράδυ πριν τον αγώνα, η ανακοίνωση καλεί τους φίλους της Ντόρτμουντ να μην προκαλούν, να αποφύγουν τις… συγκεντρώσεις και να προτιμήσουν περιοχές κοντά στην έδρα του Άρη!

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*