Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στο τέλος η Βέροια δεν άφησε την Ξάνθη να χαρεί…

Στο τέλος η Βέροια δεν άφησε την Ξάνθη να χαρεί…

Με ισοφάριση στο 90′

Βέροια
Στις καθυστερήσεις η Βέροια κατάφερε, στην έδρα της, να ισοφαρίσει τη Ξάνθη και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ακριτική ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Ναζλίδη στο 29ο λεπτό. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε με τη νίκη της Ξάνθης, στις καθυστερήσεις η Βέροια ισοφάρισε με τον Γιουσούφ.

Η ακριτική ομάδα έφθασε στο γκολ στο 29ο λεπτό. Τότε επικράτησε σύγχυση στην άμυνα της Βέροιας, ο Γούτας σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ναζλίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Καντιμοίρη.

Η Ξάνθη είχε τον έλεγχο του αγώνα, κόντρα στη νωθρή ομάδα του Ελευθερόπουλου και θα μπορούσε να είχε πετύχει, ένα τουλάχιστον γκολ ακόμη, αν δεν ήταν άστοχη στις τελικές προσπάθειες της.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Ξάνθη θα έφθανε στη νίκη, ήρθε στις καθυστερήσεις ο Γιουσούφ, με ωραίο διαγώνιο σουτ να ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ σε 1-1.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Καμαρά και Μπαξεβανίδη.

Βέροια (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Αραγονές, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας (75′ Γιουσούφ), Άρτσε (85′ Ξόμπλιος), Μαγιέφσκι, Μεληκιώτης (64′ Μάνος), Ανάκογλου, Ναζλίδης.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης (82′ Καπετάνος), Σκουρτάι, Φλίσκας (45′ Παπαστεριανός), Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά (60′ Ορφανίδης), Ντιμιτρόφ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*