Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Πολυβόλο» ο Ηρακλής στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό

«Πολυβόλο» ο Ηρακλής στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό

Πήρε «φωτιά» στο τέλος

Κομοτηνή
Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από τον Πανθρακικό και νίκησε δίκαια στην Κομοτηνή με 3-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Λεοζίνιο (17′), Ρομάνο (88′) και Περόνε (89′).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και έφθασε στο γκολ στο 17′, με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Βραζιλιάνο μέσο. Η ομάδα της Κομοτηνής προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι προσπάθειες της ήταν σπασμωδικές και εύκολη λεία για την αμυντική γραμμή του «γηραιού».

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και είχαν τις ευκαιρίες, ειδικά στην επανάληψη, για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, έως το 88ο λεπτό.

Τότε οι επιθετικοί του Ηρακλή βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα μέσα σε δύο λεπτά, ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο τελικό 3-0. Πρώτα στο 88ο λεπτό, όταν μετά από κάθετη πάσα του Τσιλιανίδη στον Ρομάνο, ο οποίος μόνος απέναντι από τον Αθανασιάδη δεν αστόχησε και έκανε το 2-0. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρομάνο έβγαλε εκπληκτικά στον Περόνε που με σουτ έκανε το 3-0 για τον Ηρακλή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), έδειξε τις κίτρινες κάρτες στους Ρούσσο – Τσιλιανίδη, Ιντζόγλου, Καραγκούνη.

Πανθρακικός (Στοίνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης (85′ Χαβίτο), Μπαϊκαρά (58′ Γαβριηλίδης), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ίγκορ (65′ Μουδούρογλου).

Hρακλής (Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Στάμου, Ζαμπάζης (85′ Τσότρας), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (75′ Ρομάνο), Βέλλιος (79′ Περόνε).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*