Home / Μπάσκετ / NBA / Σούπερ Αντετοκούνμπο και νίκη των Μπακς επί των Λέικερς

Σούπερ Αντετοκούνμπο και νίκη των Μπακς επί των Λέικερς

Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ

Aθήνα
Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 108-101 των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Έλληνας παίκτης είχε 27 πόντους, δώδεκα ριμπάουντ και δέκα ασίστ, σε 41,44 λεπτά συμμετοχής, ενώ μοίρασε τέσσερις τάπες, είχε τρία κλεψίματα και ένα λάθος.

O Κόμπε που αποθεώθηκε στην τελευταία του εμφάνιση στο Μιλγουόκι είχε 15 πόντους (8/9 βολές, 2/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Οι συμβουλές του Κόμπε

«Ήταν μια σπουδαία βραδιά. Σαν πάρτι! Ήταν η τελευταία εμφάνιση του Κόμπι και ήμουν ενθουσιασμένος που τον είχαμε εδώ. Είναι ένα από τα πρότυπά μου, τον παρακολουθούσα όταν ήμουν νεότερος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη, φυσικά», τόνισε ο 21χρονος άσος.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι είπαν με τον θρύλο των Λέικερς: «Μιλήσαμε, μου είπε τι έκανε ο ίδιος κάθε καλοκαίρι για να βελτιώνεται. Με συμβούλευσε να δουλεύω σκληρά στο γυμναστήριο και να προπονούμαι στο σουτ μου. Μου είπε πως εκείνος έκανε 1.000 σουτ τη μέρα, οπότε εγώ πρέπει να κάνω1.500! Μου είπε πως όταν έπαιζε δεν αστειευόταν στους αγώνες ή στις προπονήσεις και το ίδιο θα πρέπει να κάνω κι εγώ, μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω μπάσκετ. Να είμαι σοβαρός ως το τέλος. Είναι μια σπουδαία συμβουλή. Ένιωσα υπέροχα που ο Κόμπε μίλησε για μένα».

Αυτή ήταν η 24η εφετινή νίκη για τα «ελάφια» σε σύνολο 57 αναμετρήσεων, ενώ οι «λιμνάνθρωποι» γνώρισαν την 47η εφετινή τους ήττα, σε σύνολο 58 αναμετρήσεων.

Αναλυτικά σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Κλίβελαντ-Ντιτρόιτ 88-96

Μαϊάμι-Ιντιάνα 101-93 (παράταση)

Νέα Υόρκη-Τορόντο 95-122

Ατλάντα-Γκόλντεν Στέιτ 92-102

Μιλγουόκι-Λέικερς 108-101

Μινεσότα-Βοστόνη 124-122

Κλίπερς-Φοίνιξ 124-84

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*