Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ήρθε ο Βινς Χάντερ για τον ΠΑΟ, έτοιμος ο Φώτσης

Ήρθε ο Βινς Χάντερ για τον ΠΑΟ, έτοιμος ο Φώτσης

Πάτησε Ελλάδα…

Αθήνα

Επί αθηναϊκού εδάφους βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Βινς Χάντερ. Ο τιμ μάνατζερ των «πράσινων», Σάνι Μπετσίροβιτς, τον υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ να δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα, είμαι έτοιμος για την πρόκληση», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Χάντερ και συνέχισε: «Σίγουρα αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας μου. Έχω μιλήσει με πολλούς παίκτες και από το NBA και γενικότερα για τον Παναθηναϊκό πριν αλλά και μετά την απόφασή μου, Όλοι ξέρουν για τον Παναθηναϊκό. Είμαι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή στο παγκόσμιο μπάσκετ. Όλοι λένε ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και αμερικανικό μπάσκετ, αλλά εγώ είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Μπορεί να μην έχω εμπειρία από την Ευρωλίγκα αλλά όλη μου τη ζωή παίζω μπάσκετ κι αυτό ξέρω να κάνω καλά. Αυτό θα κάνω και στον Παναθηναϊκό».

Όσο για το τι θα προσφέρει στο παιχνίδι των «πράσινων», είπε: « «Αυτά που θέλω να δώσω στον Παναθηναϊκό είναι ενέργεια, ριμπάουντ, πάθος, άμυνα, πικ εν ρολ και τάπες. Είμαι γρήγορος και καλός ριμπάουντερ. Θέλω και μπορώ να κερδίζω. Όλοι θέλουν, κανείς δε θέλει να χάνει, αλλά αυτό που θέλω είναι να πετυχαίνω νίκες. Κι αυτό είναι κάτι που ταιριάζει στην ομάδα μου. Θέλω να πάρω πολλά πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό. Πάμε να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα».

Με Φώτση η προπόνηση, εκτός ο Πάβλοβιτς

Μία ημέρα μετά την επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο παρκέ του ΟΑΚΑ και άρχισε την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, για την 8η αγωνιστική στη φάση των «16» της Euroleague.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, είδε τον Αντώνη Φώτση να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) έκανε θεραπεία.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*