Home / Ευρώπη / Σοβαρός τραυματισμός για Λάρκιν, πιθανό να χρειαστεί χειρουργείο!

Σοβαρός τραυματισμός για Λάρκιν, πιθανό να χρειαστεί χειρουργείο!

«Νοσοκομείο» έχει καταλήξει η Εφές!

Η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και προσπαθεί να «επιβιώσει» μετά την αποχώρηση των Εργκίν Αταμάν και Βασίλιε Μίτσιτς, ωστόσο οι τραυματισμοί δεν της το κάνουν δύσκολο.

Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Σέιν Λάρκιν, ίσως πιο κομβικός παίκτης του συνόλου του Ερντέμ Τσάν. Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο, το οποίο ο προπονητής του χαρακτήρισε «σοβαρό».

Μάλιστα, ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Κερέμ Γιλμάζ το πήγε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως ίσως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου! Παρόλο που κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα σίγουρο, η Εφές έχει ήδη αρχίσει, σύμφωνα με τον Γιλμάζ, να τσεκάρει την αγορά για γκαρντ, με ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν να είναι αυτό του Κάιλ Όλμαν της Νταρουσάφακα.

Ο Λάρκιν διανύει εξαιρετική χρονιά ατομικά, καθώς μετράει 14,5 πόντους και 5,7 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά, η Εφές έχει μέχρι στιγμής αρνητικό ρεκόρ 4-5 στη διοργάνωση. Στις 5 Δεκέμβρη, η τουρκική ομάδα παίζει με τον Παναθηναϊκό, επομένως είναι πιθανό ο Λάρκιν να χρειαστεί να απουσιάσει.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*