Home / Βόλεϊ / Μλάντοστ-ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα προς τους «16» του CEV Cup ο «δικέφαλος του βορρά»!

Μλάντοστ-ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα προς τους «16» του CEV Cup ο «δικέφαλος του βορρά»!

Έτοιμος για νίκη μισή πρόκριση είναι ο ΠΑΟΚ! Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, αναζητούν απόψε στην Κροατία τη νίκη κόντρα στη Μλάντοστ προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για να πάρουν το εισιτήριο για τους «16» του CEV Cup!

O «δικέφαλος του βορρά» είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί καθώς είχε ρεπό από τη Volley League και αναδιοργανώθηκε θέλοντας να κάνει την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν, αφού ήδη σε τρία ματς φέτος στην Ελλάδα, μετρά ισάριθμες ήττες, από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Μίλωνα.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλεκόνσκι, δήλωσε αναφορικά με το ματς:



«Όσον αφορά το ρόστερ μας, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο, και αυτό σημαίνει πως θα παίξουμε με την διάταξη των προηγούμενων παιχνιδιών. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες αναλύσεις για τον αντίπαλο. Η Μλάντοστ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Κροατίας, κατακτώντας συνεχώς το πρωτάθλημα. Υπάρχουν τέσσερις ξένοι στην ομάδα τους, και φυσικά είναι μία σοβαρή ομάδα. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, και από την πρώτη στιγμή της αναμέτρησης να είμαστε σοβαροί, ώστε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα πριν από τον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*