Home / Μπάσκετ / NBA / Σκάει νέα βόμβα στο NBA: Συμφώνησε με Μπουλς ο Ουέιντ

Σκάει νέα βόμβα στο NBA: Συμφώνησε με Μπουλς ο Ουέιντ

Νέα συμφωνία έρχεται να ταράξει το NBA! Ο Ντουέιν Ουέιντ αποχωρεί οριστικά από τους Μαϊάμι Χιτ έπειτα από 13 χρόνια θητείας και ήδη ενημέρωσε τους Σικάγο Μπουλς ότι αποδέχεται την προσφορά τους.

Και ο… κακός χαμός στο NBA συνεχίζεται, καθώς μετά τον Κέβιν Ντουράντ, ένας ακόμα All-Star ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα του!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντουέιν Ουέιντ, που έπειτα από 13 χρόνια παραμονής στο Μαϊάμι αποχωρεί ως ελεύθερος, μη αποδεχόμενος την κατώτερη των δικών του προσδοκιών πρόταση της ομάδας της Φλόριντα και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αμερική έχει ήδη δώσει τη θετική του απάντηση στους Σικάγο Μπουλς!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες εξελίχθηκε ένα θρίλερ, καθώς ο Ουέιντ παρά τα αλλεπάλληλα ραντεβου με τους ιθύνοντες των Χιτ (το τελευταίο μάλιστα πριν από μερικές ώρες) δεν μπόρεσε να βρει σημείο επαφής, όντας κυρίως χολωμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπό του, θεωρώντας ότι δεν σεβάστηκε την προσφορά 13 χρόνων στην ομάδα.

Έπειτα, ο «Flash» συναντήθηκε με τους Ντένβερ Νάγκετς, που οικονομικά τον κάλυπταν, αλλά δεν του πρόσφεραν μια προοπτική ανταγωνισμού για τη νέα σεζόν και κάπου εκεί μπήκαν στη μέση οι Μπουλς. Η ομάδα της πόλης των ανέμων ειδοποίησαν τον Ουέιντ ότι τον θέλουν και οι διαπραγματεύσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω τηλεφώνου, καθώς πάλι σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές τα είχαν πει από κοντά και το 2010, όταν 34χρονος προτίμησε να μείνει μαζί με τον Κρις Μπος στη Φλόριντα.

Τελικά, η συμφωνία μεταξύ Μπουλς και Ουέιντ προκύπτει έξι χρόνια αργότερα, αφού ο σούτινγκ γκαρντ ενημέρωσε τους «ταύρους» ότι θα αποδεχθεί την πρότασή τους. Τι απομένει;

Να «αδειάσουν» οι Μπουλς περί τα 25 εκατ. δολάρια από το salary cap τους, ώστε να υπογράψουν με τον «Flash», αν και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Από την ομάδα του Σικάγο θα αποχωρήσουν οι Χοσέ Καλντερόν (μάλλον πάει προς Μπρούκλιν) και ο Μάικ Ντανλίβι, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντουέιν Ουέιντ είναι γέννημα-θρέμμα της πόλης του Σικάγο, γεγονός που πρέπει να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*