Home / Μπάσκετ / Σήμερα στις 19.00 η επιμορφωτική ημερίδα του ΑΠΣΕ Αμφιάλης – Κεντρικός εισηγήτης ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Σήμερα στις 19.00 η επιμορφωτική ημερίδα του ΑΠΣΕ Αμφιάλης – Κεντρικός εισηγήτης ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Ο “Δράκος” θα δώσει το πάρων στο σεμηνάριο του ΑΠΣΕ Αμφιάλης.

Με μεγαλή καριέρα και διακρίσεις τοσό ως προπονητής όσο και ως παίκτης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης απότελει το ιδάνικο πρόσωπο για συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν  τον Αθλητισμό. Το άλλοτε “alter ego” του Νίκου Γκάλη στα ελληνικά παρκέ, θα βρέθει απόψε στις 19.00  στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης «Μελίνα Μερκούρη» (επί της οδού Εμμ. Μπενάκη 70), αποδεχόμενος την πρόσκληση του  ΑΠΣΕ Αμφιάλης για ένα εποικοδομητικό και επιμορφωτικό σεμινάριο. Είσοδος για το κοινό ελεύθερη!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣΕ Αμφιάλης, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 με θέμα «Ο ρόλος της οικογένειας στον αθλητισμό, η ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού αθλητή».

Το πανελ των εισηγητών θα αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες και εμβληματικές προσωπικότητες του μπάσκετ, συγκεκριμένα από τον Παν. Γιαννάκη, διεθνή καλαθοσφαιριστή και προπονητή, τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ Ευαγγ. Λυμπεράτο και τον Χαρ. Πέτρα, ψυχολόγο ψυχοθεραπευτή.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης «Μελίνα Μερκούρη» επι της οδού Εμμ. Μπενάκη 70 με ώρα έναρξης 19:00 και είσοδος ελεύθερη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε , σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Στέφανο Λαρόζα στο τηλέφωνο +30 6977654337».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*