Home / Ομάδες / Ραούλ: «Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο στη Ρεάλ»

Ραούλ: «Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο στη Ρεάλ»

Ο «θρύλος» της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού ποδοσφαίρου, Ραούλ, μίλησε στην «AS» για την αποχώρησή του από το Μπερναμπέου.

Για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην ισπανική «AS» ο πρώην αρχηγός της «Βασίλισσας», Ραούλ. Το όνειρό του ήταν να αποσυρθεί στη Μαδρίτη, όπως δήλωσε, όμως δε μετανιώνει την απόφαση που πήρε για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Η απόφαση δεν πάρθηκε μέσα σε μία μέρα», δήλωσε. «Για να φύγεις από τη Ρεάλ, χρειάζεται να περάσουν πολλές βδομάδες. Δεν ήταν έυκολο. Ήταν μια ομαδική απόφαση. Ήταν μια κατάσταση η οποία έμοιαζε η καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου.Υπήρχαν συγκεκριμένες περιστάσεις και αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε. Μίλησα με τον Μουρίνιο. Είχα συμβόλαιο με τη Ρεάλ και θα μπορούσα να μείνω. Ήταν δική μου πρωτοβουλία και η ομάδα με βοήθησε γιατί βρισκόμουν εκεί 17 χρόνια. Ήταν η καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές. Έτσι τουλάχιστον ένιωσα εγώ», ανέφερε σχετικά.

«Το όνειρό μου ήταν να αποσυρθώ στη Ρεάλ. Αλλά δεν το μετανιώνω. Ό,τι έγινε στη συνέχεια ήταν καταπληκτικό. Δε θα άλλαζα τίποτα από το τέλος της καριέρας μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά ήταν για το καλύτερο. Είχα φοβερές εμπειρίες!», δήλωσε ο Ισπανός, ο οποίος μετά τη Ρεάλ, αγωνίστηκε σε Σάλκε, Αλ Σαντ και Νιου Γιορκ Κόσμος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το αν η Ρεάλ του έχει προτείνει να επιστρέψει στη Μαδρίτη. « Ο Πέρεθ μου έχει προτείνει να επιστρέψω όποτε θέλω. Κάθε φορά που βρισκόμαστε μου λέει “Eδώ είναι το σπίτι σου”. Όμως στο τέλος εγώ παίρνω τις αποφάσεις», απάντησε. «Πριν πάω στο Κατάρ μίλησα με την ομάδα, όπως και πριν παώ στη Νέα Υόρκη. Όταν πήρα την απόφαση να αποσυρθώ, μίλησα με τον πρόεδρο, φυσικά. Και του είπα την ιδέα μου να ανοίξω ένα γραφείο στη Νέα Υόρκη για τη La Liga. Δε μου πρόσφερε μια συγκεκριμένη θέση στη Ρεάλ. Το να επιστρέψω στη Μαδρίτη θα είναι μια οικογενειακή απόφαση και όταν γίνει αυτό θα δω αν ταιριάζω στην ομάδα εκείνη τη στιγμή».

«Είμαι ευγνώμων στη Μαδρίτη και το ξέρω ότι είναι το σπίτι μου. Κάποια στι γμή θα ξανασυναντηθούμε με την ομάδα. Όμως στο άμεσο μέλλον, σε ένα ή δύο χρόνια δε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο. Για πιο μετά, βλέπουμε».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*