Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πρόταση της ΑΕΚ στον Τσιγκρίνσκι! (Vid)

Πρόταση της ΑΕΚ στον Τσιγκρίνσκι! (Vid)

Ως πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την άμυνα παρουσιάζεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Η «Ένωση» φέρεται να ξεκίνησε επαφές με τον πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα, καταθέτοντας μια πρώτη αναγνωριστική πρόταση.

Το έδαφος για μια μεταγραφή που θα συζητηθεί, ξεκίνησε να καλλιεργεί η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», πρώτος στόχος της «Ένωσης» αυτή τη στιγμή για το κέντρο της άμυνας είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με τον 29χρονο στόπερ (που μένει ελεύθερος από τη Ντνίπρο και το καλοκαίρι του 2009 είχε κοστίσει 25 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα).

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρεται να του έχουν καταθέσει και μια πρώτη αναγνωριστική πρόταση, ώστε να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις του και να δημιουργηθεί ένα σημείο εκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

Την ίδια ώρα, πάντως, ενδιαφέρον (και μάλιστα ζωηρό) από την ΑΕΚ υπάρχει και για την περίπτωση του Μάρτιν Καμίνσκι.

Σύμφωνα με τη «Sportday», το όνομα του 24χρονου Πολωνού (που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με 52 συμμετοχές στη Λεχ Πόζναν και ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων) βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα.

Δεδομένου λοιπόν ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το κασέ του είναι πολύ χαμηλότερο από του Τσιγκρίνσκι, μόνο απίθανο δεν μοιάζει να στραφεί η «Ένωση» σε εκείνον (χωρίς να αποκλείεται ωστόσο η απόκτηση δυο στόπερ το καλοκαίρι).

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*