Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πρόεδρος Καραγκουμρούκ: «Ο Ενταό θα πάει στο εξωτερικό»!

Πρόεδρος Καραγκουμρούκ: «Ο Ενταό θα πάει στο εξωτερικό»!

Δηλώσεις που… ανοίγουν την όρεξη στον Ολυμπιακό έκανε ο πρόεδρος της Καραγκουμρούκ, Σουλεϊμάν Χουρμά, στο κανάλι A Spor!

Ο Χούρμα μίλησε για τον Αλασάν Ενταό, για τον οποίο υπάρχει επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες και τόνισε αφενός ότι ο παίκτης δεν έχει πρόταση από την Τουρκία και αφετέρου εξέφρασε την άποψη πως θα πάει στο εξωτερικό!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «νομίζω ότι ο Ενταό θα φύγει για το εξωτερικό. Είναι 24 χρονών, και τρέχει πάνω από 13 χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και φέτος ”έγραψε” 11 γκολ και 10 ασίστ. Θα μπορούσε και… 30 ασίστ αν είχαμε πιο σφιχτό κέντρο. Ο Ενταό, πάντως, δεν έχει προσφορά από ομάδα της Τουρκίας».

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του εξτρέμ, τον οποίο φέρεται να έχει προτείνει ο Φρανσουά Μοντέστο στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και άναψε το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του.

Ο 24χρονος σε έναν χρόνο από σήμερα μένει ελεύθερος, άρα η ομάδα του δεν έχει περιθώρια να ζητήσει πολλά χρήματα για την παραχώρησή του, αν και κοστολογείται περίπου 4 εκατ. ευρώ. Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε εκδηλώσει η Σεβίλλη, όμως αυτό φαίνεται πως έχει ατονήσει, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες, που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Νωρίτερα, θυμίζουμε, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι επιθυμία των πρωταθλητών ήταν, το αργότερο μέχρι τις 15/6, η ομάδα να έχει δύο επιθετικογενείς παίκτες, για να τους δουλέψει ο Πέδρο Μαρτίνς. Έναν σέντερ φορ και έναν εξτρέμ. Ο πρώτος, ο Τικίνιο, ήρθε χθες και θα υπογράψει εκτός απροόπτου σήμερα, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού θα είναι τριετές και οι απολαβές του φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν δυναμικά τις μεταγραφές τους οι Πειραιώτες, οι οποίοι πήραν έναν σκόρερ με πάρα πολλά γκολ στο βιογραφικό του. Είναι ένας παίκτης από εκείνους που κάνουν τη διαφορά.

Για τον εξτρέμ, ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά της Τουρκίας, για τον έναν ή και τον δεύτερο παίκτη, που αναζητά ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο ένας είναι άμεση προτεραιότητα. Αν μπορούσε και τους δύο θα ήταν το ιδανικό. Έχει ξεχωρίσει ο Αλασάν Ενταό της Καραγκουμρούκ και ακολουθούν ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού και ο Ρασίντ Γκεζάλ της Μπεσίκτας.

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός διαψεύδει το σενάριο της τουρκικής εφημερίδας «Fotospor», σύμφωνα με το οποίο συζητήθηκε ανταλλαγή του Κώστα Φορτούνη με τον Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας. «Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της τελευταίας δεκαετίας και δεν συζητείται ανταλλαγή σε τέτοια επίπεδα», είναι η θέση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*