Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Εντείνεται η επιμονή της ΑΕΚ για Αραούχο!

Εντείνεται η επιμονή της ΑΕΚ για Αραούχο!

Με την απόκτηση του τερματοφύλακα Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος και θα ανακοινωθεί την Τρίτη (01/06), η ΑΕΚ… καθάρισε με τον έναν από τους στόχους της για τη μεταγραφική ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν. Την ίδια στιγμή, όμως, «τρέχουν» και οι υπόλοιποι στόχοι.

Στην «Ένωση», λοιπόν, δεν κρύβουν πως βασικός στόχος είναι να κάνουν αυτό το καλοκαίρι δικό τους τον Σέρχιο Αραούχο. Η επιθυμία των «κιτρινόμαυρων», αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έχει ομολογήσει πως αποτελεί… καψούρα του ο Αργεντινός επιθετικός, είναι ο «Τσίνο» να επιστρέψει στην ΑΕΚ, για τρίτη φορά, και πλέον μόνιμη.

Είναι, δε, τόσο μεγάλη η επιθυμία της «Ένωσης» για την απόκτηση του Αραούχο, που εδώ και αρκετές ημέρες η επιμονή της, προκειμένου να τον αγοράσει από τη Λας Πάλμας, έχει ενταθεί. Ο παίκτης είναι θετικός στην επιστροφή του και στην ουσία οι συζητήσεις γίνονται με την ισπανική ομάδα, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, για να γίνει η μεταγραφή του 29χρονου επιθετικού.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, στην περίπτωση, φυσικά, που δεν προχωρήσει του Αραούχο. Απλά στην ΑΕΚ αυτόν θέλουν, ωστόσο δεν βιάζονται, καθώς στο ρόστερ υπάρχει ο πρώτος της σκόρερ τη σεζόν που τελείωσε, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να κλείσει πρώτα τις θέσεις στην άμυνά της, αλλά αν καταφέρει παράλληλα να «τελειώσει» θετικά και σύντομα το θέμα και του Αραούχο, θα είναι μία εξέλιξη εξαιρετική για την «Ένωση» και τους οπαδούς της. Για αυτό και η επιμονή να κάνει γρήγορα δικό της τον Αραούχο…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*