Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ / Προσγειωμένος στην ελληνική πραγματικότητα ο Μπερμπάτοφ

Προσγειωμένος στην ελληνική πραγματικότητα ο Μπερμπάτοφ

Προσγειωμένος και αντι-στάρ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, είναι το πρόσωπο των ημερών στη Θεσσαλονίκη αλλά και ολότελα διαφορετικός από αυτόν που εμφανίζουν τα ΜΜΕ. Χωρίς ίχνη υπερβολικής δημοφιλίας περνά τις πρώτες του μέρες στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας με ολότελα φυσικό τρόπο και η συμπεριφορά του με τους συμπαίκτες του στις προπονήσεις είναι τόσο οικεία σαν να πρόκειται για έναν παίκτη που ήρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες και με υψηλό κασέ.

Δεν έχει εγείρει αξιώσεις για την κατοικία που θα επιλέξει για την παραμονή του και διαψεύδονται οι πληροφορίες πως ζήτησε βίλα για την εγκατάσταση της οικογένειας του που και αυτό θα ήταν φυσικό για τον ΠΑΟΚ, που σε αρκετές περιπτώσεις έχει αναλάβει τέτοιες διευκολύνσεις για ποδοσφαιριστές ή στελέχη του που συνοδεύονται από μέλη των οικογενειών τους.

Η συμπεριφορά του είναι επαγγελματική, τυπική και ευχάριστη κάνει το πρόγραμμα των προπονήσεων αγόγγυστα και μάλιστα προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς σε συνεργασία με τον προπονητή του Ιγκόρ Τούντορ για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την έλλειψη βασικής προετοιμασίας φέτος.

Με τον Κροάτη τεχνικό, με τον οποίο έχουν τεθεί αντίπαλοι στα διάφορά ευρωπαϊκά γήπεδα τρείς φορές στην καριέρα τους, συνεργάζεται αρμονικά και σε γενικές γραμμές δεν είναι η ντίβα που παρουσιάζεται στα διεθνή ΜΜΕ για τον τρόπο λειτουργίας του.

Ωστόσο στο ερώτημα αν ο παίκτης θα είναι στην αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα στην Βέροια, που ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελούσε πόλο έλξης για τους φίλους των δυο ομάδων, ο μόνος που θα δώσει τελική απάντηση θα είναι ο Ιγκόρ Τούντορ που θα αποφασίσει την Παρασκευή αν θα πάρει μαζί με την ομάδα τον μεγάλο Βούλγαρο άσο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*