Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προσγείωσε τον Ατρόμητο ο ΟΦΗ

Προσγείωσε τον Ατρόμητο ο ΟΦΗ

Σε ένα ματς που τα είχε όλα (δύο ακυρωμένα γκολ, κόκκινη κάρτα, δοκάρι), Ατρόμητος και ΟΦΗ αναδείχτηκαν ισόπαλοι, 0-0, με την αποβολή του Μεγιάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52’ να περνά ανεκμετάλλευτη από τους γηπεδούχους. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες παρέμειναν εκτός εξάδας, με τους Περιστεριώτες βέβαια να έχουν δώσει ένα ματς λιγότερο.

Το ματς

Ο ρυθμός ήταν υψηλός εξαρχής, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για κάτι καλό αλλά να υστερούν στην τελική προσπάθεια. Το ματς… άναψε από το 25΄και μετά, με τον Μανούσο να βγαίνει μόνος του με τον Βάτερμαν αλλά να πλασάρει άουτ στο 29’. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και άνοιξε το σκορ με τον Γρίβα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 32’, ο Μουνίθ απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Βάτερμαν, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Αγκάγιεφ είδε να ακυρώνεται γκολ του για χέρι.

Οι δύο τελευταίες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στους Κρητικούς, με τον Ουές να ηττάται από τον Μανδά σε τετ α τετ στο 42’ και τον Διαμαντή να έχει κεφαλιά στο δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τους Κρητικούς, καθώς ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52’ για φάουλ στον Αγκάγιεφ, με τους Περιστεριώτες να αποκτούν αριθμητικό πλεονέκτημα και να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*