Home / Βόλεϊ / Πρεμιέρα για τον νέο Ολυμπιακό

Πρεμιέρα για τον νέο Ολυμπιακό

Υπό τις οδηγίες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, οι βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν τη Δευτέρα την προετοιμασία τους για τη φετινή σεζόν, όπου και φέτος θα διεκδικήσουν την κατάκτηση των εγχώριων διοργανώσεων. Τους «ερυθρόλευκους» καλωσόρισαν ο μάνατζερ, Νίκος Μαντούβαλος, το μέλος του ΤΑΑ, Παντελής Ταραντόρος, και ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος.

Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση έδωσαν οι: Ιντάλγκο, Κουμεντάκης, Γκαράς, Ζουπάνη, Παπαγγελόπουλος, Δαλακούρας, Λινάρδος, Χανδρινός και Τζιάβρας

Την Τετάρτη, είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ντράγκαν Τράβιτσα, ο οποίος το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Ο Ιταλός πασαδόρος είχε εξασφαλίσει σχετική άδεια από το προπονητικό επιτελείο, καθώς γέννησε η γυναίκα του.

Οι διεθνείς με τη Σλοβενία, Τόνσεκ Στερν και Άλεν Παγένκ, θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου, αφού ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πετσιά, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική Εφήβων.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι τόνισε πως: «Πρώτα από όλα, είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στον Ολυμπιακό, το ήθελα πολύ, γιατί οι συνθήκες στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλές και ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω κάτω από αυτές. Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις συνθήκες τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που πρέπει. Περιμένουμε να τελειώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ετοιμαστεί η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στη φυσική κατάσταση, ώστε, όταν έρθουν και οι υπόλοιποι παίκτες, να δουλέψουμε κυρίως στο σύστημά μας και να βελτιωθούμε σε αυτό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας, μιλάμε ήδη με κάποιες ομάδες για να κάνουμε κάποιες κοινές προπονήσεις αλλά για ένα τουρνουά στην Ιταλία. Θα δώσουμε πολλά φιλικά και θέλουμε δυνατά φιλικά με δυνατές ομάδες, ώστε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*