Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πρίντεζης: «Μην ψάχνουμε δικαιολογίες στις απουσίες»

Πρίντεζης: «Μην ψάχνουμε δικαιολογίες στις απουσίες»

Ο «υπαρχηγός» των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έπρεπε να κάνουν κάτι καλύτερο μέσα στο παρκέ και όχι τα αβίαστα λάθη όταν μείωσαν το σκορ, ζητώντας καλύτερες άμυνες και περισσότερα τρεξίματα.

Αναλυτικά: «Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τις απουσίες. Αυτό θα το περάσουν όλες οι ομάδες. Αυτοί ήμασταν, αυτοί παίξαμε, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Κάποιες στιγμές πλησιάσαμε, αλλά κάναμε κάποια αβίαστα λάθη και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».

Στη συνέχεια, είπε τη γνώμη του για την απουσία ρυθμού και το αν κόστισε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προερχόταν από απραξία αρκετών ημερών: «Κάποιες φορές μπορεί να σε βοηθά αυτό και κάποιες όχι. Τώρα μείναμε μία εβδομάδα εκτός. Θα το αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες αυτό. Οπότε, δεν νομίζω πως φταίει αυτό. Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν και για αυτό χάσαμε».

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Έπρεπε να τρέξουμε παραπάνω και να παίξουμε καλύτερες άμυνες. Έπρεπε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, γιατί η Μπασκόνια είναι καθαρά ομάδα ρυθμού. Δεν το καταφέραμε αυτό, παρά το γεγονός πως παίζαμε στο γήπεδό μας. Δεν έχουμε τον κόσμο μας, αλλά έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά εκεί. Δεν είχαμε συγκέντρωση στις σετ επιθέσεις, δεν γυρίσαμε σωστά την μπάλα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*