Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Βαθμολογία UEFA: Καταστροφικό διήμερο για την Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: Καταστροφικό διήμερο για την Ελλάδα

Με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα το ποδοσφαιρικό διήμερο στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Ελλάδα παραμένει στην 17η θέση της κατάταξης της UEFA με ελάχιστες πιθανότητες αναρρίχησης και μεγαλύτερο κίνδυνο να υποχωρήσει κι άλλο, καθώς Ελβετία, Τσεχία και Κροατία μείωσαν σημαντικά την απόσταση.

Υπενθυμίζεται πως η 14η θέση συνεπάγεται πως ο πρωταθλητής θα είναι στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Κυπελλούχος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η 15η θέση σημαίνει πως ο πρωταθλητής θα είναι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Κυπελλούχος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Η 16η και η 17η θέση σημαίνουν πως ο πρωταθλητής θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες και όχι πέντε.

Από τη 18η μέχρι την 28η θέση ο πρωταθλητής συμμετέχει στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και δεν υπάρχει πέμπτος εκπρόσωπος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*