Home / Άλλα Σπόρ / Πλευρίτου: «Η Εθνική έχει πολύ μέλλον»

Πλευρίτου: «Η Εθνική έχει πολύ μέλλον»

Στις μεγάλες δυνατότητες που θεωρεί ότι έχει η Εθνική Ελλάδος στο πόλο γυναικών, στάθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η MVP του τουρνουά στάθηκε και στην ατομική της διάκριση, σημειώνοντας ότι γλυκαίνει -αλλά όχι εντελώς- την κατάσταση μετά την ήττα.

«Δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε και θέλαμε. Ένα ασημένιο μετάλλιο στην Ευρώπη είναι δύσκολο. Η Ισπανία αποδεικνύει συνέχεια ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Η Ισπανία εδώ και δέκα χρόνια έχει εμπειρίες από τελικούς και μετάλλια. Είναι ομάδα που βρίσκεται πάντα στα μετάλλια, οπότε αυτή η εμπειρία βοήθησε να είναι πιο ήρεμες στην αρχή. Πλησιάσαμε μόνο στο 6-6 και δυστυχώς δεν ήταν αρκετό. Είμαι πολύ χαρούμενη για την ατομική διάκριση. Φαίνεται ότι αρκετοί προπονητές πίστεψαν ότι ήμουν καλή. Ήταν κάτι που γλύκανε την κατάσταση, αλλά όχι εντελώς. Η ομάδα έχει πολύ μέλλον. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι έχει πολλή δουλειά. Η νέα ομάδα είναι πολλά υποσχόμενη κι ελπίζω να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ η διεθνής πολίστρια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*