Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο… χαμαιλέων Παναθηναϊκός και η πιθανότερη ενδεκάδα με ΑΕΚ

Ο… χαμαιλέων Παναθηναϊκός και η πιθανότερη ενδεκάδα με ΑΕΚ

Τις τελευταίες… πινελιές ενόψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ βάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς σήμερα θα γίνει το τελικό μοντάρισμα τη «μάχη» της Κυριακής.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Σέρβος τεχνικός έριξε πολύ το βάρος στο κομμάτι της ανάπτυξης, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» έχουν δουλέψει για το ενδεχόμενο να βρουν απέναντί τους έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί με τριάδα πίσω ή με τετράδα. Είναι προετοιμασμένοι και για τα δύο σενάρια. Αφού, ο Αλμέιδα έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο σχήματα στα επίσημα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

Για το «τριφύλλι» τα δεδομένα είναι πιο ξεκάθαρα. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι με τον Μπρινιόλι στο τέρμα. Δεξιά θα παίξει ο Κώτσιρας και αριστερά ο Γκάνεα, αφού ο Χουάνκαρ αρχίζει να ανεβαίνει, αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή. Στο κέντρο της άμυνας δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Μάγκνουσον, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο παρτενέρ του. Ο Σένκεφελντ κινείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά με τόσες λίγες προπονήσεις στα πόδια του, μάλλον δεν θα ξεκινήσει. Οπότε, ο δεύτερος στόπερ θα είναι λογικά ο Σάρλια, επειδή μπορεί να παίξει δεξί στόπερ. Από τη μέση και μπροστά είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Κουρμπέρλης με Ρούμπεν και Τσέριν θα συνθέσουν την τριάδα στα χαφ, Παλάσιος και Αϊτόρ θα βρίσκονται στα «φτερά» και ο Σπόραρ στην κορυφή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*