Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Πετρίδης: «Υπάρχει δίψα για απαντήσεις στην ΑΕΚ»

Πετρίδης: «Υπάρχει δίψα για απαντήσεις στην ΑΕΚ»

Στα στοιχεία που έφεραν την άνοδο της ΑΕΚ στη σειρά της ημιτελικής φάσης της Α1 Μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει η δίψα για απαντήσεις και η τακτική, αφού η ομάδα είναι καλά διαβασμένη και μέσα στο παιχνίδι – όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ- αντιδράει.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Οφείλεται στην άνοδο ορισμένων παικτών, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν σε καλό φεγγάρι. Κατά κύριο λόγο ο Ζήσης και ο Γκίκας, οι οποίοι είχαν περάσει διάφορα θέματα. Είναι δύο παιδιά που έχουν ακούσει διάφορα, ακόμα και τώρα από τους φίλους της ΑΕΚ. Ότι δεν κάνουν ή να αποσυρθεί ο Ζήσης ή ο Γκίκας δεν μπορεί. Έχουν ακούσει πολλά τα δύο παιδιά και από αυτή τη σειρά αποδεικνύουν ότι αξίζουν και με το παραπάνω. Παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας. Υπάρχει η δίψα για απαντήσεις και η τακτική, αφού η ΑΕΚ είναι καλά διαβασμένη και μέσα στο παιχνίδι – όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ- αντιδράει και δεν επιτρέπει στον αντίπαλό της να κάνει το παιχνίδι του. Σε άλλες φορές η ΑΕΚ θα τα παρατούσε. Είναι και αυτό ένα στοιχείο που κάνει τη διαφορά, ότι βγάζει αντίδραση και επιστρέφει. Είναι τρίτο ματς, μέσα σε 56 ώρες. Σίγουρα περιμένουμε και την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Δεν παίζει κάποιο ρόλο το πλεονέκτημα έδρας… Ο Αγγέλου έχει παραπάνω, από όσα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ΑΕΚ, από τον Γόντικα».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο: «Σίγουρα παίζει ρόλο ότι η ΑΕΚ εμφανίζεται σε αυτή τη σειρά ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τον επόμενο προπονητή. Σίγουρα έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα η διοίκηση δεν έχει φτάσει στην τελική της απόφαση. Και με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, πάνω-κάτω το ίδιο ίσχυε. Όταν η ΑΕΚ πάλευε με μειωμένο ρόστερ, αναρωτιόμασταν με τι καρδιά θα διώξεις τον προπονητή που παλεύει και παίρνει κάποιες σημαντικές νίκες».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*