Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κοντός: «Σήμερα παίζεται η μισή χρονιά του Παναθηναϊκού»

Κοντός: «Σήμερα παίζεται η μισή χρονιά του Παναθηναϊκού»

Σήματα κινδύνου εκπέμπει η εικόνα του Παναθηναϊκού στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ στην ημιτελική φάση της Α1 Μπάσκετ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας παραδέχθηκε πως η «βασίλισσα» ήταν καλύτερη στα σημεία και υπογράμμισε πως «σήμερα παίζεται η μισή χρονιά» για την ομάδα του Κάτας.

Αποσπάσματα των όσων ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στην εκπομπή «Οι μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά

Για τη μάχη της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: «Είδαμε αυταπάρνηση. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τώρα στη σειρά. Έχουμε βάλει τις κοπέλες στη διαδικασία Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, επειδή μας λείπει η κόντρα στο ανδρικό τμήμα και βάλαμε τα κορίτσια σε μία διαδικασία που δεν ξέρω κατά πόσο δίκαια είναι για εκείνα. Το κίνητρο του Ολυμπιακού στο ματς το χθεσινό, αν και είχε κερδίσει έναν αγώνα και η επανάληψη προήλθε από ένα λάθος των διαιτητών, του έδωσε μεγαλύτερη ένταση. Χθες ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και η πίεση έχει πάει στον Ολυμπιακό, που δεν ξέρω αν μπορεί να την διαχειριστεί. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ανάγκη, επειδή ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο χορτασμένος στα ερασιτεχνικά τμήματα. Δεν ξέρω αν αυτό θα βάλει πίεση ή πίστη για την ανατροπή. Πρέπει να προστατέψουμε τα κορίτσια που βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο. Όλο αυτό έπρεπε να γίνει σταδιακά, να αγαπήσουμε το γυναικείο μπάσκετ και να μπει στη ζωή μας μέσα από την τηλεόραση ή το ίντερνετ. Να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο καμία ομάδα δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

Για το τρίτο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με την ΑΕΚ στην ημιτελική φάση της Α1 Μπάσκετ: «Ο Παναθηναϊκός παραδόξως με την εικόνα του στο Κύπελλο έχει δείξει μία ξεκούρδιστη εικόνα. Δεν αποκλείω ενδόμυχα να αισθάνεται πως θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα. Στο δεύτερο ματς της σειράς βρέθηκε να προηγείται με 15 πόντους και στη συνέχεια υπήρξε η ανατροπή. Στα σημεία η ΑΕΚ είναι καλύτερη, περισσότερο διαβασμένη και καλύτερα προετοιμασμένη. Θα μπορούσε να είναι και στο 2-0, αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα παίζεται η μισή χρονιά του Παναθηναϊκού. Αν στραβώσει το ματς στο ΟΑΚΑ, θα έχει τεράστιο πρόβλημα να το διαχειριστεί. Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει ικανός για κάτι τέτοιο. Υπάρχει τεράστια πίεση στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Ειδικά στα ματς του ΟΑΚΑ, δεν συνηθίζει τόσο κακές βραδιές σε ποσοστά στο τρίποντο. Αυτό ήταν που έδωσε ανάσα στην ΑΕΚ. Η εικόνα του προχθεσινού παιχνιδιού προκαλεί τεράστιο προβληματισμό. Όλα τα ξεχνάς και όλα τα θυμάσαι. Αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί, θα είναι καταστροφή. Αν κερδίσει την ΑΕΚ και περάσει με 3-1 και πάρει αέρα τον τελικό, δεν θα θυμάται κανείς τι συνέβη. Αν πάρουμε μεμονωμένα παιχνίδια εκπέμπουν σήματα κινδύνου για την εικόνα του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*