Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / «Περίπατος» του Ολυμπιακού με 4άρα στο άδειο Καραϊσκάκη

«Περίπατος» του Ολυμπιακού με 4άρα στο άδειο Καραϊσκάκη

Κέρδισε τον Πανθρακικό

Αθήνα
Ένα ημίχρονο, το πρώτο, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Πανθρακικό, στο άδειο λόγω της τιμωρίας των «ερυθρόλευκων» γήπεδό τους. Ο πρωταθλητής νίκησε τους υποβιβασμένους Θράκες με 4-0 χάρις στα γκολ των Πουλίδο (26΄), Πάρντο (40΄) και Ερνάνι (43΄, 90΄+) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και πήρε το 26ο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Στο φαληρικό γήπεδο όλα ήταν θέμα χρόνου και συγκεκριμένα έως ότου «ζεσταθούν» οι γηπεδούχοι, που άρχισαν να παίζουν σε… άλλη ταχύτητα μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Έτσι, αφού Ερνάνι και Πάρντο έχασαν δύο ευκαιρίες στο 23΄ και 25΄, αντίστοιχα, το σκορ άνοιξε για τους «ερυθρόλευκους» στο 26ο λεπτό ο Πουλίδο με κεφαλιά, από σέντρα του Ερνάνι.

Στο 40΄ ο Ολυμπιακός διπλασίασε με τον Πάρντο, καθώς αυτή τη φορά ήταν ο Πουλίδο που έδωσε την τελική πάσα, ενώ το σκορ άρχισε να ξεφεύγει για τους φιλοξενούμενους δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Ερνάνι να προσθέτει και το δικό του όνομα στους σκόρερ της συνάντησης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επίσης «μονόλογος» των γηπεδούχων, που είχαν πολλές φάσεις αλλά και τον Αθανασιάδη να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις, είδαν την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του νεαρού τερματοφύλακα στο 64΄ στο σουτ του Κασάμι, αλλά το 4-0 ήρθε μόλις λίγο πριν τη λήξη της συνάντησης με έξοχο πλασέ του Ερνάνι, ύστερα από απίθανη ασίστ του Σεμπά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Φουκάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιμίκας – Μπουγαΐδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (83΄ Χουτεσιώτης), Μποτία, Ντομίνγκες (68΄ Σεμπά), Ομάρ, Πουλίδο, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Ερνάνι, Πάρντο, Καμπιάσο (32΄ Κασάμι)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (73΄ Ζδράβος-Ρίζος), Μελίσσης, Ηλιάδης (70΄ Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ποτουρίδης, Ίγκορ (87΄ Ψάλτης)

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*