Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Κόλλησαν» στο μηδέν Καλλονή και ΑΕΚ

«Κόλλησαν» στο μηδέν Καλλονή και ΑΕΚ

Στην 28η αγωνιστική

Αθήνα
Ανούσια η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς στη Μυτιλήνη, με αντίπαλο την Καλλονή. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και με βάση την εικόνα της αναμέτρησης το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο Μπουονανότε είχε δοκάρι στο 84′ στην σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Πογέτ χρησιμοποίησε τους Μπουανανότε και Τζεμπούρ αντί τον Γιόχανσον και Αραβίδη. Οι «κιντρινόμαυροι», που ήθελαν τη νίκη για να αγκαλιάσουν τη δεύτερη θέση, είχαν την πρώτη την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Η πιο αξιόλογη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 1’ όταν ο Μπουονανότε γύρισε τη μπάλα, αλλά ο Τζεμπούρ δεν μπόρεσε από την μικρή περιοχή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, αλλά η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά το σουτ του Μπουονανότε στο 84’ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κάρτες: Φαβάλι, Καλτσάς, Αρθο, Σιμόες

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκου, Μίκιτς (84’ Σπυρόπουλος), Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Καλτσάς, Γεωργίου, Φαβάλι (86’ Ούγκο), Γιορέντε, Μανουσος (79’ Κάρλσον).

ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Μάνταλος (85’ Γιόχανσον), Μπουονανότε, Βάργκας, Μπαρμπόσα (64’ Αραβίδης), Τζεμπούρ (74’ Πέκχαρτ).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*