Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Για τις ελπίδες οι Ηπειρώτες, για το 47ο οι Πειραιώτες

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Για τις ελπίδες οι Ηπειρώτες, για το 47ο οι Πειραιώτες

Να κάνει το 2/2 και να κάνει πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της ιστορίας του θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται (20/3, 15:30, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1, με τους γηπεδούχους να είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τις τελευταίες τους ελπίδες για Ευρώπη!

Χωρίς τους Αλέξανδρο Λώλη και Μάρβιν Πίρσμαν θα παραταχθεί ο ΠΑΣ, αφού οι δύο παίκτες δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν, ενώ εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Κόντε.

Στα τελευταία τεστ τα οποία διενεργήθηκαν, Μάριο Βρουσάι και Γιώργος Μασούρας ανιχνεύτηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έμειναν εκτός για τον Ολυμπιακό. Εκτός είναι Κουντέ και Λόπες, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Επιστρέφει ο Ονιεκούρου, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα. Παράλληλα, στην αποστολή βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος ήταν στη Βέροια με τον Ολυμπιακό Β’, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου και ταξίδεψε σήμερα για τα Γιάννενα.

«Εγώ καλά τον βλέπω. Το ταμπλό πάντα δείχνει στο τέλος την αλήθεια. Δίκαια είναι εκεί που είναι. Όταν για παράδειγμα βλέπω ότι έχει δύο από τους καλύτερους στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλους δύο στον πάγκο, είναι απίστευτο. Έχει μία εντεκάδα στο γήπεδο και άλλη μία εκτός για αλλαγές που είναι ό,τι καλύτερο στην Ελλάδα. Αλλά μπάλα παίζουμε και πάντα έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε. Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για την ισοπαλία, αλλά για να κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε καλώς, αλλιώς αν έρθει η ισοπαλία θα στεναχωρηθούμε λίγο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Μεταξάς για τον Ολυμπιακό.

«Είμαστε σίγουροι πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παραδοσιακά όπως όλα τα ματς που παίζουμε στο γήπεδο των Ιωαννίνων είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε στα playoffs που βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Επομένως, κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα», σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του.

Οι Πειραιώτες είχαν μια εξτρά ταλαιπωρία κατά την άφιξη τους χθες στην Ήπειρο, διότι ενημερώθηκαν από το μεσημέρι ότι είχε κλείσει το αεροδρόμιο λόγω κακοκαιρίας, καθώς επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Έτσι, προσγειώθηκαν στο Άκτιο και εκεί τους περίμεναν πούλμαν και χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να μεταφερθούν στα Γιάννενα.

Η ιστορία

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 7

Ισοπαλίες: 11

Νίκες Ολυμπιακού: 34

Με γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 7

Ισοπαλίες: 7

Νίκες Ολυμπιακού: 12

Διαιτητές: Κουτσιαύτης (Λ.Δημητριάδης, Νικολαΐδης, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Γκάμαρης, Πάτρας)

Οι αποστολές:

ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Καραγιάννης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μίνα, Περέα

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Παπαδούδης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ (Ηρακλής Μεταξάς) 4-4-2: Λοντίγκιν – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Ποζνάσκι – Σνάιντερ, Στάνκο, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι – Περέα, Ντομίνγκεθ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς) 4-2-3-1: Βάτσλικ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μαντί Καμαρά – Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Αγκιμπού Καμαρά – Τικίνιο

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*