Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αναστασίου: «Ήμασταν ανύπαρκτοι στο πρώτο εικοσάλεπτο»

Αναστασίου: «Ήμασταν ανύπαρκτοι στο πρώτο εικοσάλεπτο»

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως οι παίκτες του Παναιτωλικού έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν μετά το πρώτο εικοσάλεπτο κόντρα στη Λαμία, στάθηκε στην αμυντική αδράνεια στα δύο γκολ που δέχτηκαν και έδειξε την απογοήτευσή του για τον σοβαρό τραυματισμό του Μαλή τη μέρα των γενεθλίων του.

Αναλυτικά: «Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στα πρώτα 20’. Ήμασταν υποτονικοί και απαθείς. Μετά το πρώτο 20λεπτο, “ανεβάσαμε το τέμπο”, χάσαμε ευκαιρίες. Πρέπει, όμως, να τις τελειώνουμε. Σε μια εντελώς ανύποπτη φάση, η Λαμία προηγήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος, ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε την κυκλοφορία, αλλά και πάλι από μια στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Μειώσαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε σωστά πράγματα, αλλά μας έλειπε κάτι στην τελική προσπάθεια και αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο, ήμασταν καλοί.

Σίγουρα, ήταν μεγάλο σοκ για τον Μαλή. Ημέρα των γενεθλίων του, έπαθε αυτόν τον τραυματισμό και δεν ήταν ευχάριστο στα αποδυτήρια. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι άδικο, όπως και η ζωή. Πρέπει να βρει δύναμη και κουράγιο να συνέλθει και εμείς να συνεχίσουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*