Home / Stoiximan Super League / ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους «Ζωσιμάδες», για την 25η αγωνιστική της Stoximan Super League.

Η σημερινή αναμέτρηση δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, έχουν πλέον «κλείσει» οι θέσεις για τα playoffs και τα play out. Ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θέλει πάση θυσία τη νίκη, μιας και όπως φαίνεται, θα μονομαχήσει με τον Άρη για το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Βολιώτες βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς και προέρχονται από την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία στο «Πανθεσσαλικό», με τον Κούτσια να καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσα στο 85ο λεπτό, στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα, πριν μετακομίσει στο MLS και τη Chicago Fire.

Ο Βόλος δεν θα είναι πλήρης για το σημαρινό ματς, μιας και εκτός αποστολής έμειναν οι Άλχο, Σιέλης, Μπαριέντος και Μεσκίδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου:

Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Τσελεμπάκης, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Από την άλλη, οι Γιαννιώτες είναι στο «11» της κατάταξης με 23 βαθμούς, στο +9 από τις δύο τελευταίες θέσεις, που οδηγούν στον υποβιβασμό και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσουν, αν και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Το σύνολο του Θανάση Στάικου υποδέχεται τον Βόλο, έχοντας πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες και δεν θα έλεγε «όχι» στο να σπάσει αυτό το σερί, παίρνοντας μία νίκη, μετά από καιρό.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Σόρια, ωστόσο θα υπάρχουν και αρκετές, αλλά και σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Λιάσος, Παντελάκης, Ροσέρο, Παμλίδης, Καραχάλιος, Κιάκος και Κόντε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίνο, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Λέο, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας – Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος – Λώλης, Τζίνο, Ριένστρα – Τζίμας, Μορέιρα, Μπάλαν.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Τάχατος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα – Γκάχι, Τσοκάνης – Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος, Κούτσιας.

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας

Βοηθοί: Δημήτριος Βεργέτης, Αναστάσιος Φράγιος

4ος: Χρήστος Βεργέτης

VAR: Γεώργιος Τζοβάρας, Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*