Home / Βόλεϊ / Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός: Πρώτο «ερυθρόλευκο» βήμα στο Ισραήλ για την ευρωπαϊκή κούπα!

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός: Πρώτο «ερυθρόλευκο» βήμα στο Ισραήλ για την ευρωπαϊκή κούπα!

Ένα ακόμα ραντεβού με την πλούσια ιστορία του έχει απόψε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού! Οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν απόψε (5/3, 20:30) στο Ισραήλ με την Μακάμπι Τε Αβίβ για τον πρώτο μεταξύ τους τελικό του CEV Challenge Cup, θέλοντας να κάνουν μεγάλο βήμα για την τρίτη ευρωπαϊκή κούπα τους (bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr, Cosmote Sport 6)!

Θυμίζουμε ότι το ματς θα γίνει στην έδρα της Χάποελ Τελ Αβίβ, το χωρητικότητας 3.500 θεατών «Shlomo Group Arena», με τα εισιτήρια να γίνονται sold out μέσα σε μόλις 5 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν την Παρασκευή (3/3) στο Ισραήλ, το Σάββατο (4/3) το απόγευμα, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι προπονήθηκε στο σχολικό γήπεδο του Τίχονεκ, ενώ το ίδιο και το πρωινό πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Η ρεβάνς είναι φυσικά προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 20:00, που αναμένεται να είναι κατάμεστο. Μάλιστα, τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ζητήσει το 10% για τους φίλους της.

«Και τώρα… τελικοί! Οι τελικοί είναι πάντα κάτι που ενθουσιάζει τους αθλητές, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Στον αγωνιστικό χώρο, θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι καλύτερες του Challenge Cup. Ξεκινάμε στο Τελ Αβίβ, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό, στον πρώτο τελικό», ήταν τα λόγια του Ντράγκαν Τράβιτσα.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα. Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», ανέφερε από την πλευρά του ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Το ματς που του έδωσε την πρόκριση στους τελικούς:



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*