Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παραμένει στον πάγκο της Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Παραμένει στον πάγκο της Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Για τρίτη χρονιά…

Αθήνα
Σε συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας τους και για την νέα σεζόν ήρθαν οι ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και ο Ρουμάνος τεχνικός, Ραζβάν Λουτσέσκου, που θα μείνει για τρίτη περίοδο στην ομάδα της Θράκης.

Αν και η φετινή παρουσία της ομάδας δεν ήταν σε καμιά περίπτωση ικανοποιητική και αυτός είναι ο λόγος των «εκκαθαρίσεων» για την ομάδα της Ξάνθης, εν τούτοις εκτιμήθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο, η εργασία του Ρουμάνου προπονητή και η δυνατότητά του να οδηγήσει την ομάδα σε υψηλότερα επίπεδα.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν τις προοπτικές της ομάδας και την ανανέωση συνεργασίας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε ικανοποιητική κάλυψη του ρόστερ της ομάδας, κάτι που υποσχέθηκε ο κ. Πανόπουλος, και η συμφωνία ολοκληρώθηκε σε σύντομο διάστημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει διαρκή επικοινωνία με τον συνεργάτη του, τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, που βρίσκεται στην Ευρώπη για μεταγραφικούς λόγους, και θα ενημερώνεται για όσα νέα ονόματα προτείνονται και θα ερευνηθούν ώστε στις μεταγραφές η Ξάνθη να έχει θετικό τελικό απολογισμό.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*