Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Κρούση για Βιλένα ο Ολυμπιακός»!

«Κρούση για Βιλένα ο Ολυμπιακός»!

Στην Ολλανδία αποκάλυψαν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση για την απόκτηση του Τόνι Βιλένα της Φέγενορντ. Προτάθηκε και εξετάζεται ο Μενέζ της Μίλαν. Πάντα στο κόλπο για Κάρλος Εντουάρντο.

Προχωρημένο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τόνι Βιλένα. Πρόκειται για τον 21χρονο μέσο της Φέγενορντ που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες και έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ολλανδία, έχουν κάνει κρούση για τον Ολλανδό χαφ, ο οποίος απασχολεί επίσης την Ίντερ και την Εσπανιόλ.

Η Φέγενορντ επιχειρεί να κάνει την τελευταία της προσπάθεια για να κρατήσει τον διεθνή άσο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως του έκαναν πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιό του και επικρατεί αισιοδοξία ότι τελικά θα μείνει στο σύλλογο του Ρότερνταμ.

Όσον αφορά τώρα τον Κάρλος Εντουάρντο, του 26χρονου μέσου που ήθελε να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας ο Μάρκο Σίλβα, πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση.

Ο λόγος είναι τα αρκετά χρήματα που απαιτούνται να δοθούν στην Αλ Χιλάλ, προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Βραζιλιάνο και εκείνος να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Πρωταθλητής» υποστηρίζει πως στους πρωταθλητές Ελλάδας έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του Ζερεμί Μενέζ. Πρόκειται για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Μίλαν, στην οποία πρέπει να δοθεί ένα ποσό που φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ και υπάρχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του Γάλλου.

 

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*