Home / Μπάσκετ / Euroleague / Παπανικολάου: «Δεν αργεί η επιστροφή του Ολυμπιακού εκεί που ανήκει» (video)

Παπανικολάου: «Δεν αργεί η επιστροφή του Ολυμπιακού εκεί που ανήκει» (video)

Καλεσμένος του Τζο Αρλάουκας στην εκπομπή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ήταν ο Κώστας Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ, μίλησε αρχικά για το πώς νιώθει που θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκας.

Αναφέρθηκε παράλληλα στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, γιατί επέλεξε τον Ολυμπιακό όταν έφυγε από τον Άρη, την αρχή του στον αθλητισμό με το… βόλεϊ την Εθνική ομάδα, αλλά και τους τίτλους που έχει κατακτήσει με τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει φυσικά και για το πέρασμά του από το ΝΒΑ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Ολυμπιακού επεσήμανε: «Νιώθω ενθουσιασμένος για την κατεύθυνση της ομάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα για εμάς, αυτό είναι προφανές. Είχαμε πολλές αλλαγές. Αλλά δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να επιστρέψεις εκεί που ήσουν. Πιστεύω πως διανύουμε την πρώτη σεζόν μίας ανοικοδόμησης για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ήταν και εκεί που θέλουμε. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο εδώ όλη την συνέντευξη:



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*