Home / Κύπελλο Ελλάδας / Παναθηναϊκός: Χωρίς Σανκαρέ, Διούδη, Ιωαννίδη και Χουάνκαρ η αποστολή

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σανκαρέ, Διούδη, Ιωαννίδη και Χουάνκαρ η αποστολή

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η μετ’ εμποδίων λόγω καιρικών συνθηκών προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο.

Σε χιονισμένο τοπίο διεξήχθη η προπόνηση των «πράσινων» με τους Σωκράτη Διούδη, Γιουνούς Σανκαρέ -ο οποίος θα κάνει σήμερα μαγνητική-, Φώτη Ιωαννίδη -που έχει σφίξιμο στη γάμπα-, Χουάνκαρ -επίσης σφίξιμο, αλλά στον τετρακέφαλο- και Δημήτρη Κουρμπέλη να κάνουν θεραπεία και τους Γιάννη Μπουζούκη, Αντόνιο Σαβιέρ και Ούφε Μπεκ ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς και εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού» στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας και Καμπετσής.

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός: Πήρε το ντέρμπι, ας κάνει το ίδιο και με το Κύπελλο!



Παναθηναϊκός: «Ανακριβή τα περί πριμ, υποχρέωση πάντα η νίκη»

Προσέφυγε στο Διαιτητικό για την έδρα με Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ: Την Πέμπτη η εκδίκαση

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*