Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Παπαθεοδώρου: «Δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τον Πανιώνιο»

Παπαθεοδώρου: «Δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τον Πανιώνιο»

Το γεγονός ότι ο Πανιώνιος παίζει στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν δεν σημαίνει τίποτα για τον προπονητή του Προμηθέα, Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος υπολογίζει πολύ στους Νεοσμυρνιώτες, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου εν όψει του προημιτελικού της Παρασκευής.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε στο Final 8. Ήταν από τους αρχικούς μας στόχους στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Πέρυσι η ομάδα δεν είχε τη δυνατότητα συμμετοχής, καθώς δεν ήταν μέσα στις οχτώ πρώτες της βαθμολογίας. Φέτος καταφέραμε σχετικά νωρίς και για εμάς ένα μεγάλο κέρδος. Το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων όπως γνωρίζετε αφενός, αφετέρου ο Πανιώνιος πέρυσι αντίστοιχα σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ στους προημιτελικούς από τη Β’ Εθνική είχε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση, οπότε δεν έχουμε κανένα λόγο να υποτιμήσουμε μια ομάδα που έχει έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή σε υψηλό επίπεδο, που έχει εν δυνάμει παίκτες της Α1 και είναι και μια ιστορική ομάδα. Θα προετοιμαστούμε με τον τρόπο που απαιτείται ένα Final 8. Είναι πρόκληση για εμάς μεγάλη το παιχνίδι και θέλουμε να νικήσουμε για να προχωρήσουμε στον ημιτελικό. Να συγχαρώ την ΕΟΚ για την όμορφη σημερινή εκδήλωση και για την ιδέα ο τελικός των Γυναικών να γίνει παράλληλα με αυτόν των Ανδρών, Κάθε τέτοια ενέργεια βοηθά στην ανάπτυξη και στην καλλιέργεια του κόσμου ότι το μπάσκετ είναι ενιαίο και μπορεί να οδηγηθεί ξανά σε μεγάλες επιτυχίες».

Ο αρχηγός του Προμηθέα, Άντονι Κάουαν, τόνισε: «Πέρυσι δεν τα καταφέραμε και σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη διοργάνωση. Υπάρχει πολύ ταλέντο στο ελληνικό πρωτάθλημα και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*