Home / Stoiximan Super League / Λαμία: Έκανε ρεκόρ με τη νίκη επί του Αστέρα

Λαμία: Έκανε ρεκόρ με τη νίκη επί του Αστέρα

Η Λαμία πραγματοποιεί μια καταπληκτική χρονιά. Βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από τον Άρη, αντικρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το ενδεχόμενο παρουσίας στα playoffs του πρωταθλήματος.

Με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο έχει αλλάξει φιλοσοφία, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και συνδυάζει την εικόνα της με αποτελέσματα. Με τη χθεσινή της επικράτηση, επί του Αστέρα Τρίπολης, άνοιξε τη διαφορά με τους Αρκάδες και παράλληλα πέτυχε τέσσερεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Από το 2017/2018 που βρίσκεται στην πρώτη εθνική κατηγορία, δεν είχε καταφέρει ποτέ να συμπληρώσει τον συγκεκριμένο αριθμό διαδοχικών νικών, διατηρώντας ως καλύτερο ρεκόρ τις τρείς συνεχόμενες το 2019. Ο Άρης διέκοψε εκείνο το σερί, μετά το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο ο Έλληνας προπονητής το πέτυχε τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η αρχή έγινε με την άνετη επικράτηση της Λαμίας επί της Κηφισιάς με 4-1 και συνεχίστηκε με το «διπλό» στην έδρα του Παναιτωλικού (2-1). Στις 4 Φεβρουαρίου πέρασε άνετα από τα Γιάννενα (4-1) και ολοκλήρωσε το ρεκόρ της με τη χθεσινή νίκη, μετά το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Οι «κυανόλευκοι» διατηρούν απόσταση τεσσάρων πόντων από την έβδομη θέση και το σενάριο παρουσίας στα Play off φαντάζει πιθανό. Ωστόσο ο δρόμος δεν θα είναι καθόλου εύκολος, αφού στις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, υποδέχεται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ενδιάμεσα (28/2) φιλοξενείται στην έδρα του Ατρομήτου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*