Home / Κύπελλο Ελλάδας / Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC: «Σουπερλιγκάτοι» οι μεν, φιλόδοξοι και επικίνδυνοι οι δε

Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC: «Σουπερλιγκάτοι» οι μεν, φιλόδοξοι και επικίνδυνοι οι δε

Την πρώτη τους «μάχη» για τις «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson δίνουν το απόγευμα της Τρίτης (5/12, 19:30) στο Αγρίνιο οι Παναιτωλικός και Athens Kallithea FC, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Ένα ζευγάρι που έχει φαβορί και αυτό φυσικά είναι οι «σαλονάτοι» Αγρινιώτες. Βέβαια, οι αντίπαλοί τους συνιστούν μια εκ των καλύτερων ομάδων και από τους δύο ομίλους της Super League 2. Ένα σύνολο επικίνδυνο, ένα κλαμπ φιλόδοξο, εξού και το σύνολο του πολύπειρου Γιάννη Πετράκη δεν πρέπει να υποτιμήσει την κατάσταση.

Σε καλό μομέντουμ θα πάει ο Παναιτωλικός στο ματς. Και αυτό διότι το περασμένο Σάββατο (2/12) πέτυχε την πρώτη του νίκη -και δεύτερη συνολικά- στη Stoiximan Super League μετά τις 21 Οκτώβρη. Όπως και τότε, κόντρα στον Βόλο, έτσι και τώρα ήταν εντός έδρας, υποδεχόμενος την Κηφισιά (3-0). Έτσι, αξιοποιώντας και την απώλεια βαθμών του ΠΑΣ Γιάννινα, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη όντας 12ος, χωρίς όμως βεβαίως να μπορεί να μείνει ήρεμος.

Από την άλλη, επίσης το περασμένο Σάββατο, η Athens Kallithea FC γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στον Νότιο Όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, χάνοντας 2-1 στην έδρα του Διαγόρα. Ευτυχώς για την ίδια (2η, 20β.), τα πρωτοπόρα Χανιά ηττήθηκαν και αυτά (3-0 στην έδρα του Ολυμπιακού Β) και έτσι η απόστασή της από την κορυφή διατηρήθηκε στους δύο πόντους. Φυσικά, στο εν λόγω γκρουπ γίνεται τεράστια μάχη και, όπως φαίνεται, τα πάντα σε ό, τι αφορά την άνοδο θα κριθούν στα Playoffs.

Στην προηγούμενη φάση ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Διαγόρα εκτός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση). Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκλείσει δύο ανταγωνίστριές τους ομάδες στον Νότιο Όμιλο, συγκεκριμένα κατά σειρά τον Ιωνικό (0-3) και την Καλαμάτα στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση).

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες του, με τους Χουάνπι, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη και Πέρες να μένουν εκτός, όπως και οι τραυματίες Σενγκέλια, Μαλής και Μπακάκης.

Απουσίες και για τους φιλοξενούμενους, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην έχει στην αποστολή της ομάδας του τους Μουτίνιο, Μουνιέ, Πάντο, Ματίγιεβιτς, Περέιρα και Καινούργιο.

Πιθανές συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης – Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Στάγιτς – Μαυρίας, Μπουζούκης, Μπαλντασάρα, Ξενιτίδης, Τορεχόν – Καρέλης, Βοΐλης.

Athens Kallithea FC (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης – Ουές, Ρομαό, Μεχίας, Ποζατζίδης – Μουστακόπουλος, Ματίγια – Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης, Βασιλόγιαννης – Λουκίνας.

Ο αγώνας, όπως και οι περισσότερες αναμετρήσεις της 6ης φάσης, θα διεξαχθεί χωρίς VAR.

Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

Α’ Βοηθός: Θεόδωρος Τζιουβάρας

Β’ Βοηθός: Αλέξανδρος Μπαλιάκας

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*