Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Για τα playoffs οι Αγρινιώτες, για την απαιτούμενη ηρεμία οι Κρητικοί

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Για τα playoffs οι Αγρινιώτες, για την απαιτούμενη ηρεμία οι Κρητικοί

Μονομαχία με διαφορετικούς στόχους στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΟΦΗ (17:00) στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται στην 8η θέση με 19 βαθμούς, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 2-0 και θέλει να συνεχίσει τις υψηλές «πτήσεις», με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τους απόντες, ο «Τίτορμος» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Μόρσεΐ και τους τραυματίες Ντουάρτε και Μπακάκη. Αντίθετα, επιστρέφουν Στεργιάκης, Βαρόνε. Ο Μπουζούκης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς δεν έχει ακόμη εκδοθεί το δελτίο του.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίαζ, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Κοντογιάννης.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι στο «11» της κατάταξης με 12 βαθμούς και πηγαίνει στο Αγρίνιο για ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Φιορίν Ντουρμισάι θα ενταχθεί άμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Κώστας Γιαννούλης. Μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τραυματισμό, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων.

Εκτός έμειναν οι Μαρινάκης και Καμάου λόγω ενοχλήσεων, αλλά και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Στίφενς, Λάρσον, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιόχου, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Στάικος, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Τζου, Μπιφουμά, Γκερέρο, Ντίκο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης- Αποστολάκης, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης – Φλόρες, Ντίας, Κολοβός – Νταγκό, Σενγκέλια, Καρέλης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς – Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής – Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπαλογιάννης – Τοράλ – Ντίκο, Νέιρα.

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου, Αλέξανδρος Μπαλιάκας

4ος: Φώτιος Πολυχρόνης

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Γεώργιος Στεφανής

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*